Karlskrona

Ikväll är det dags för Chick Jaylors på VIVA i Karlskrona! Jag är bara hemma på en mellanlandning för att käka och packa. Budde ska också med o bussen går strax innan fem. ses där!

I´m off

Bloggen går på sparlåga, jag tror jag tagit semester eller något. Fast bara i cyberrymden, det verkliga livet rullar på. I fredags var jag på Kalmar slott och sjöng allsång med Kurt Olsson. Sen stack I och jag ut på Vallen och träffade Jenna o Jill. Sprang på Louli, en kille på SR som jag inte kände igen först... Ägg-Hilda. Och ja, lite annat folk. Roligt!

Förra helgen var det Vattenfestivalen i Bergkvara och jag klev upp och jobbade vid 6, sen spelade vi på festivalen vid 17.00-tiden. Stressig eftermiddag och kväll, men det ordnade sig sen tillslut. Stupade i säng vid 1, för att gå upp 5 timmar senare och cykla till jobbet i ösregn. Ibland är livet härligt...... och vissa dagar tar detta jobbet knak på mig, av olika anledningar. Andra dagar går det riktigt bra. Mycket beror på arbetskamraterna faktiskt.

I veckan ska jag jobba med gamlingarna, åka till Emmaboda och giga, Chick Jaylors spelar på VIVA i Karlskrona till helgen och så ska jag styra upp ett par grejer inför hösten. Var inne på Högskolans öppet hus i helgen, det lutar åt 2 kurser. Men jag är galet sugen på Music event management, men jag har inte tid. Det får vänta! nu marsch i sång, kommer vara trött som ett ägg imorgon. Ska upp vid 6 och jobba, men skiter i cyklandet. Imorgon får det allt ta och bli bussen.

Later!


Jag o Albin på midsommarfest hos Calle.

Klippet

Hillewi kapade en decimeter av barret. Jag känner mig som en ny människa! Fast farsan såg ingen skillnad. Blä på honom ;) Hehe. Snart kommer bilder.

Idag var jag i Kalmar och gjorde stan i min ensamhet. Trivs med att shoppa ensam ibland faktiskt! Och jag har bland annat fyndat en skjortklänning på 75 %! Kvällen blev jobb och jag var skit-trött när jag kom hem vid nio. Ola har varit i Knopel hela dagen och lagt trummor.  

Har dragit på mig världens förkylning, huvudet dunkar och halsen värker. Min näsa har runnit non-stop i en timme nu. måste friskna till innan helgen. Då ska jag jobba fredag-måndag och spela på Vattenfestivalen! Men imorgon är jag ledig och då blir det rehab.

Godnatt!

Söndag

Dagarna går och jag uppdaterar sämst i världen. Antar att det beror på att sommaren här och det är lite o greja med. I helgen har Jaylors repat inför inspelning och gig på Vattenfestivalen i Bergkvara på lördag.

Fredagskvällen spenderades nere i Kristianopel med Caj Karlsson o Co som underhållning. Till vår stora glädje var Glössner där och spelade, lika bra som vanligt. Det är något med honom, man blir inspirerad bara han visar sig på stället. Någon positiv energi som strålar ur hans kropp, och ansiktet ler alltid. De små brillorna på halva näsan och med ett glas med öl i handen. Han berättade om livet hos Anders Bagge i Stockholm och sa att vi så välkomna upp, han o Sofia hade gott om sovplatser!

Innan i veckan har jag jobbat och det börjar kännas trist nu. Samtidigt blev jag besviken när jag blev tvungen att tacka nej till extrapass i helgen för att vi skulle repa. Men jag har haft så dåligt flyt på senaste, gjort fel med grejer och så. Antagligen därför jag blir så opepp. Jaja. I morgon kväll ska jag på det igen.

I tisdags var familjen i Växjö. Jag bytte en skål på Glasbruket i Målerås som jag köpt mig själv av studentpengarna från kusinerna. Sen blev det Växjö och stan och jag måste säga att Kalmar håller stilen rätt bra om man jämför. Din Sko däremot, som vi inte har hemma, var skitbra. Särskilt det ute vid Coop, i stan är det så urplockat. Jag köpte 2 par nya partyklackar, men efter lite shoppingångest lämnade jag tillbaks det ena paret. Sen köpte jag lite husliga prylar billigt till framtida lägeneht. Tänker på den oftare och oftare nuförtiden, men än har jag inget längre jobbuppdrag så jag vet inte hur det ska bli med den saken.

Igår lagade jag Ola pizza och bjussade Adam, Niklas Hilli och Natta på käk. Sen kom Buddee och Jenny också. Trevligt!Ola är här hela nästa vecka med för BMJ ska ha trummor till 2 nya låtar så de är Knopel hela veckan och fifflar i studion.

I dag har jag och Ida varit i Olssonska gården i Torsås och kört allsång med barnen. Bra väder, massa ungar. Jag sitter fortfarande här i trollhår och röda kinder. Måste upp och duscha nu om Hillewi ska kunna klippa mig sen!



Mattis i fredags.




På väg till Knopel.

  
Jag invigde de nya pjucksen som jag köpte i Växjö.


Hillewi och Nick.





Hemma från Häradsbäck

Japp, efter att Sveriges värdelösa tågbolag SJ åter igen drygat sig, så kom jag "bara" en timme senare än beräknat till Kalmar central idag. I fredags när jag skulle åka till Häradsbäck fick jag stå ut med en försening på 2 timmar, så detta är ju bara en piss i Nilen om man jämför... men idag sa de inte ens varför vi fick vänta en timme i Växjö. Ja, de har ju resegaranti iallafall. Men ibland kan man bli tokig!

Men visst finns det mycket värre saker att elda upp sig på. Ilska är en känsla som jag tror jag kan hantera rätt bra och den är skön om man jämför med besvikelse och ångest.

Jaja, efter den långa tågredan i fredags kom jag iallafall till Ola efter ett par om och men. Och stackars Ing-Marie som fick vänta på stationen, tack! Vi åt gott och jag pimplade i mig 4 glas hemmagjord flädersaft, den bästa drycken jag vet näst efter mjölk! Ola hade blandat den till mig! På lördagen åkte vi ut en sväng med båten med syskonen och Jens. Härligt att bada!




Ola är en sån badkruka!







Värmebölja och jobb

Yes, äntligen. Vi ska inte klaga, snart är det vinter och kallt igen så det gäller att passa på att njuta. Idag ska jag bada och läsa Liza Marklund, snacka om avslappning. Skita i allt det jobbiga.

De ringde från jobbet idag med, ville att jag skulle hoppa in och jobba på söndag. Men jag ska ju till Häradsbäck och Ola, så det gick ju inte. Hoppar in och jobbar kvällspasset idag istället. Annars hade jag och Ida, och kanske Sabbe, tänkt att gå ut ikväll. Men nu skiter det väl sig antar jag. Tänk på pengarna Hilda...


RSS 2.0