Chick Jaylors på Balders Hage 26/12 2008


Ljudtekniker Bondesson skuttar omkring bland alla grejer...

Dagen efter Emmaboda hade vi ett gig bokat på Häradsbäcks stolthet: Balders Hage. Som tur var behövde vi inte vara där förrän vid sex på kvällen, så man hann sova lite iallafall. Men tyvärr hjälpte inte det mot min förkylning, jag vaknade som ett ufo av mina egna hostattacker... massa slem i halsen, hes, dunk i skallen och tjock snuva. Jag och Ola vilade framför Sällskapsresan, snowroller.

Det var Bondesson som skötte ljud och ljus och han är ju typ världens trevligaste. Så det kändes bra med en ljudtekniker som man kände sen innan nu när jag var så risig som jag var. Balders öppnade vid nio och då tog vi en pizza och satte oss i logen. Jag bara tänkte på att Maja Ivarsson har suttit där med sina pojkar för två år sedan, så det var lite magiskt ;) De har en sorts bandbok som ligger i logen på Balders där band som är där kan skriva en hälsning eller nåt. Vi kikade på alla storheter, sen gjorde vi vårt eget avtryck med läppstift och ögonskugga, när vi kom på att vi glömt penna. Papprena var svarta så det blev liksom inget bra med bläck eller blyerts.





Giget gick helt ok, men usch var det var kämpigt med min sång. Jag var inte i form, men det var ju bara att göra sitt bästa och se stencool ut. Och sen köra allt. Men det är en så jobbig känsla när man vet att man skulle kunna låta så mycket bättre om man inte hade världens halsförkylning. Frustrerande till max, men dte enda är att göra det bästa av situationen.

Sen hjälpte vi Bonde att rigga ner och det var helt sjukt var det tog tid. Jag tyckte jag bar grejer i oändlighet, men aldrig tog det slut. Trött som ett as var jag med. Men det var fint gage, de bjöd på käk, bra med folk trots att de flesta borde legat hemma bakis efter juldagen och jag är stolt vår prestation. Och tack till pojkarna, att de står ut med mig när jag blir gnällig över krämporna! Trist bara att vi inte kunde lyckas få med BMJ, Ola var på han snubben som bara den, men tyvärr hjälpte det inte denna gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0