Radiogig

Yes! Imorgon kan ni höra delar av The Roobits spela live i Kronobergsradion. P4 tror jag. De sänder direkt från Hotell Björkängen i Kosta och vi kommer att vara där och köra tre låtar :) Skulle tippa att vi går på runt halv 2-tiden eller strax efter. Soundcheck är vid ett. Missa inte!

Min mobil har varit paj nästan hela dagen och när den väl är det en dag ska ju naturligtvis alla ringa på en gång, jag tror jag blir galen! Sen har jag inte hunnit kolla hur det gick för Chick Jaylors i Kronobergstoppen idag heller, är det någon av päronen som läser får ni gärna lämna en kommentar om resultatet.

Tack och God natt!

Vissefjärda 25 okt -08

Nu kommer äntligen lite bilder!

Kvällen började med käk och lite slappande i soffan.








Glufs glufs. Sen var det dags att fixa håret och dressa om.



Niklas "råkade" tydligen ta på sig fel...


På den rätte ägaren, tack för det. Visst matchar Adams Golden Lady min klänning snyggt?


Medans jag lekte med den guldiga älsklingen roade sig Adam med en bok...


Louli och Lovisa är alltid så seriösa under förberedelserna.

Giget var hel-lyckat, det var längesedan det var sånt drag på dansgolvet. Kul! Vi pratade om projektet med showen med, Lovisa, Louli och jag. Det kommer bli så bra!


Höstlov

Yes. Hade egentligen tänkt att göra en liten bildupdate på helgen, men tyvärr laggar datorn så det inte går att få in dem.
Jaja. Nu är det höstlov. Det käns sådär ikväll. Jag slås av att livet innehåller så mycket. Tänker tillbaka på om jag någon gång önskat att det hände någonting, vad som helst, att livet inte var så trist och tråkigt. För nu kan jag säga att jag längtar tillbaka till den tiden, om jag nångång hade den. Kanske på lågstadiet eller nåt. Snurrigt. Ja tack. Kanske någon som känner igen sig. Kanske borde skriva en låt om geggan?

Detta blev ett djupt inlägg, sorry. Detta ska ju vara en blogg med fokus på projektarbete. En loggbok. Näe, vet ni vad. Nu blir det skärpning!

Kväll

Nu är vårt presskit ÄNTLIGEN helt klart! O så jag har längtat efter denna dag!

Repade med Jaylors idag igen, varken Mankan eller Anders kunde igår för det blev försent. Men idag var Anders med och han fick höra lite av det nya och lite av det gamla. Han tyckte inte alls att det är creepy om vi blandar ganska friskt, för grejen är att hitta soundet och sen känslan i framförandet, som gör att det låter Chick Jaylors vad vi än spelar. En bra låt är en bra låt. Bara kul med omväxling, tyckte han. Och han sa massa andra smarta saker och det kändes så bra! Att vi ska sluta noja. Bara ta ner det på jorden och inte sätta så stor press på oss själva. Det är ju inte hela världen!
Bones-Anders är min nya favorit.

Men tidsplanen spricker smaskigt... det att gigen skulle vara bokade till höstlovet. Orsaken är att presskitet (CJs) tagit för lång tid. Lite problem inom bandet plus att vi inte hade några schyssta bilder från början. Det gick inte att boka Mogge direkt heller, så därför drog det ut på tiden. Så är det. Men nu är det nya tag som gäller!

Och jag måste börja skriva kortare inlägg! Alla som jag har snackat med om bloggen (o som har läst den) tycker att "oj, vad du skriver mycket..." Men vad ska man göra? Tycker bara att jag skriver det allra mest nödvändiga och att jag kortar ner vissa saker. Jag kanske skulle börja skriva dagbok?

Måste bara skriva detta med: hade världens fränaste sånglektion i måndags. Det bara sa pling i huvudet och jag fattade vad Ann menade och JAG med mitt halvtaskiga omfång kom upp på oanade höjder (i bokstavlig mening!). Med rätt tänk och TEKNIK. Tjohoo! Och efter lovet ska jag ha TK, hoppas det går bra. Det ska iallafall bli roligt. Och på måndagen efetr lovet ska jag ha enskild lektion i dans med Dona Danslärare för första gången. Skrev att jag ville dansa street, vill få in gunget. O vad jag vill dansa!

Imorgon ska The Roobits till Åhus och spela. O vi tjejer ska köra några sologrejer. Nu ska jag gå o packa gympakläder och scenkläder. Mitt nya morgonliv med att gå upp i tid och hinna allt, börjar ju imorgon. Så det gäller ju att förbereda sig. Hoppas att torsdag blir en bra dag. Har tappat lite sugen med allt möjligt denna veckan. Men nu ikväll har det redan känts bättre, så det ordnar nog sig. Nu när jag sitter här och skriver detta inlägget tänker jag att jag faktiskt gör en del bra och nyttiga saker för min musikaliska utveckling och framtid ändå. Bara man tuffar på, som Classe skulle ha sagt.

Inläggen blir mycket roligare med lite bilder, tycker jag. Men tyvärr har det blivit lite dåligt med det på senaste, min kamer laggar för jag bara har sketna IKEA-batterier i. Men här kommer lite från när vi var på Bullets releaseparty i September!


Ola och jag började med att käka bakad potatis.


Sen gick vi dit. Och det var fint, fick skiva i dörren och allt. De var så satsiga
att det till och med satt special-etiketter på ölen :)












Sen träffade vi Jimmy-boy. Han hamnade påsniskan för jag orkade inte
vända honom rätt... Sen blev vi trötta, så vi åkte hem till Albin i Klasamåla
och sov. Nu ska jag sova. God natt!



Spåna

Idag var en såndär dag då man överhuvudtaget inte har lust att kliva upp ur sängen. Alls. Kom upp alldeles för sent som vanligt. Hann ingenting. Men Ola och jag tog i hand på att imorgon, då ska jag ändra mina vanor. Och kliva upp i tid. 

Lovisa och jag spånade igår på hur affischen skulle kunna se ut. Vi funderar på att ha en bild på affischen där vi står och är klädda i kläder efter olika teman. En som ABBA-Agneta, 2 som Andrew Sisters, en rockare, några ur musikal kanske osv. så alla representerar olika teman. Och namnet skulle kunna vara "Allt och lite till". Men helst skulle jag vilja hitta på ett bra ord som speglar showen. Stjärnsmäll kanske? Vad heter krogshower? I Nybro kör de ju salong på allt, typ Julsalong, Stjärnsalong och sånt. Man kanske skule ha En kväll... nånting. Eller nåt på engelska? Nåt med night? 

Det ska ju vara något som speglar showen. Så alla fattar vad det handlar om. Allt och lite till är ju bra, men samtidigt kanske folk blir besvikna eftersom vi inte gör alla årtiondena... eller allt liksom, utan mer blandade godbitar. Night of nånting? Eller är det lättare att ha det på svenska så att alla kan uttala och läsa det. Hmmm... måste fundera mera. 

Peppa peppa

Ikväll ska Chick Jaylors repa. Mankan och Anders (Bones) ska vara med och lyssna in det nya materialet och ge lite feedback. Det kan behövas nu när vi är lite snurriga och inte vet riktigt vilken genre vi ska spela... särskilt med tanke på den kommande turnén.
Vi ska börja halv sex, så nu ska jag gå och köpa käk så jag hinner äta innan vi kör.

Niklas var på mig idag igen om gigbokningarna. Jag ska visa honom!

Go go go!

Funderingar



Nu är det mycket. Chick Jaylors måste bestämma hur loggan ska se ut. Och vilken "bag" det ska vara på bilder, material, textsnitt och framförallt sound!

Det känns som om jag har tragglat presskits-snacket tusen gånger i bloggen men det är en följetång av lite evigt elände. Det är så svårt och vi blir aldrig klara med skiten, för alltid är det något som ska ändras. Men man kan ju inte hålla på och ändra i all evighet för då kommer man aldrig någon vart. Jag tror inte det perfekta presskitet existerar, för alla kan inte vara helt nöjda med allt. Det kommer inte att gå. Och egentligen är vi faktiskt inne på detaljer. Just nu känner jag bara skitsamma, så vi får iväg eleändet och jag kan köra en telefonterror till eventuella spelställen.

Vi hade ju möte i veckan tillsammans med Mankan, TK och Classe och då kom vi in på andra grejer med, förutom det materiella. Sånt som hur det är i bandet, att det är viktigt att vi inte blir splittrade när vi spelar tillsammans och att inte tappa glädjen i det man gör.

Relationer mellan folk är det svåraste som finns tror jag.




Ps. I förrgår hade jag 10 unika besökare här... Ujujuj!

Gospel

Trots en jobbig kväll var ändå gårdagen lyckad efter som Lars "Lisa" Andersson var på Stage och hade workshop! Tjohoo! Han jobbar mycket med gospel, har let massor med körer och skrivit många skitsnygga arr på olika gospellåtar och annat. Och så spelar han piano som en räv med...
Lisa är så bra, allt blir så roligt med honom och man är avslappnad när man sjunger. Han snackade lite sångteknik och ojojoj vad det gav resultat! Liten aha-upplevelse för mig med vissa grejer. Det är sjukt vad det är viktigt med avslappning i käke och hals. Det ska jag verkligen ta till mig.
Vilken skön känsla att få tips och det verkligen säger pling i skallen och vips så fattar man! Och man testar och tänker "jahaa, det är såhär det ska vara". Underbart, mitt alla ilskna, besvikna tankar som far runt i huvudet idag.

Besviken igen

Idag var jag på audition för Artisten i Nybro. Genre: Krogshow/musikal. Gick dåligt! Suck.
Är så trött idag för det drog ut på tiden som bara den igår. Jag och Ida var och serverade på en 40-årsfest och sen var vi tvugna att vara kvar och städa också... och folk vill ju aldrig gå hem, det är precis hopplöst.
Jag åkte dit vid 3 på eftermiddagen och och kom hem halv 4 på natten. Var hemma i 45 minuter och dressade om vid femtiden, annars var det fullt kör mest hela tiden.

Jag hade inte bestämt om jag skulle på audition, för jag hade inte anmält mig. Men så tänkte jag att jag alltid kunde ringa och kolla vad det var för nåt. Fick prata med en Lena, och jag förklarade och frågade lite. Hon kände igen mig sa hon och ville jättegärna att jag kom. Men jag bestämde mig inte säkert då... Detta var igår vid halv tio.

Sen fick jag ju gå upp skittidigt idag för att försöka förbereda mig. Gabriellas sång obligatorisk, och sen en annan lugn och en upptempo-låt. Tog Fields of gold och Simply the best. Har övat hela morgonen. Jag tänkte liksom att jag inte hade något och förlora liksom... och tänkte att det är bättre jag åker dit och sjunger lite, nu när hon tanten sa att hon gärna ville att jag skulle komma. Och så åkte jag dit och så gick det jättekass. Vi skulle ju bara köra halva låten och då blev det fel tonart, o det låga gick bara inte och sätta. Jag kände mig dum och idiot och då går det inte att göra något bra. När jag känner så blir jag bara gråtfärdig i skallen. Jag var nervig så jag inte kunde slappna av och sjunga säkert och bestämt. Och det kändes liksom inte bra! Feelingen var ledsam bara och ändå tänkte jag innan att nu har jag makten, det ska bli kul och göra detta bra. Det kändes faktiskt rätt ok innan, men sen bara sket sig allt... vad ska man göra?

Sen bara blev jag så arg på mig själv för att jag är så dålig! Det blir liksom gång på gång besvikelser, jag undrar hur man gör för att bli riktigt nöjd någongång... Och sen blir jag så sur på mig själv för att jag inte kan leverera när jag SKA! Nu när de hade förväntningar och jag hade ett bra läge redan från början, eftersom de visste vem jag var innan. Skitbra, men så sumpar jag det. Men jag skiter i om jag kommer med eller inte, jag hade bara önskat att jag skulle få vara nöjd med min egen insats och jag kunde känna mig glad och proffsig. Inte som någon skitamatör, som bara misslyckas hela tiden.

Men ju fler sånahär grejer man gör, detso säkrare blir man ju. Någongång kanske det blir bra? Jag hade ju en fläskig bakgrund iallafall med revy, shower, Chick Jaylors och coverband, men vad hjälper det när man inte presterar som man borde?

Tag i kragen

Ja. Vi har jobbat helt fel angående presskit till Chick Jaylors. Jag kom på idag: det första vi skulle ha gjort för 5 veckor sedan är att sätta oss ner i möte med Linus, Ola, jag, Mankan, TK och Classe och kanske Anders och ha med oss alla loggor, bilder och texter och visa för alla. Och sen bestämma, med hjälp av lärarnas tips, vilket håll vi ska sikta åt så att presskit, skiva och sånt blir till en enhet och känns snyggt ihop. 
Nu har det blivit så att Linus börjat på presskit och sen har vi haft synpunkter och så har han fått göra om hit och dit. Och sen kom Mankan med nåt förslag och då skulle vi ändra det, coh sen dagen efetr kom TK med nåt... ja och så vidare. Så allt blev bara förvirrat! Och det gör också att allt har tagit alldeles för lång tid. Jag känner mig stressad som en gam för att jag inte har ringt fler kontakter, men jag vill ju inte lova dem ett presskit som inte är klart och som jag inte vet när det kommer bli klart heller! O BMJ undrar, med all rätt, hur det egentligen går med bokningarna...

Än en gång (har säkert nämn detta förut) är jag nojig över när vi ska köra. Efter Juldagen och framåt verkar vara värdelöst. Men det får jag väl hugga tag i när jag vet vilka ställen det finns som verkligen är inresserade.

Nu ska jag gå till gympan och mörbultas av Zlatko!

Lovisa och jag

Idag hade vi lite check med Ulla angående projektarbetet med Wallmans/krogshow/mat-och-show-konceptet. Hon gav lite exempel. Vi diskuterade lite och vi kom fram till vad som är vårt nästa drag. Vi har ju bestämt att vi ska flörta med Stufvenäs och då måste man ju göra dem intresserade. Så,vi ska göra upp ett schysst koncept med 
namn 
affischer och layout 
innehåll (med vad vi ska ha för tema på de olika sjoken t ex)
medverkande
kostnad

och åka dit med det och visa dem. 

Problemet är stålarna, känner jag. Ulla sa att vi har störst chans om vi inte tar ut någon ren lön, för om vi är 10 personer med i showen och alla ska ha 500 kr per gång kostar det dem 20 000 med alla avgifter och skit som de måste betala när vi ska ha ut lön. Så kanske att man räknar lite på hur mycket vi tror våra omkostnader kommer bli med kläder, resor och sånt och sen bara tar ut det till att börja med. Men då kan vi inte erbjuda vårt band och medverkande folk någon lön för jobbet. MEN å andra sidan är ju detta ett projektarbete och de får göra en skitrolig grej för publik, får pengar till snygga kläder, resor och får käk. 

För om vi gör detta bra vill folk ha oss igen och då vet de vad de får, och då är de också villiga att betala vad vi kräver. Och grejen är ju den att vi är så förbaskat många... hade vi varit 3 personer kunde vi ju tagit ut lön och de hade liksom inte blivit så himla dyrt.

Sen tänkte vi på det med marknadsföring. Att de får marknadsföra som de vill och vi kommer med förslag, typ denna bilden på oss skulle varit snygg. Och detta kan ni skriva... osv. För Ulla sa att hon Helena oftast frågar Ulla hur hon tycker det ska stå och så. För säger vi: Vi vill ha det så och så och så, punkt och slut, så kanske vi får betala för att vi bestämmer. Men det är ju skillnad på att ge förslag! Men vi ska ändå sätta upp affischer och så, men då visar ju vi dem för Stufvenäs så det tycker det är ok. Och så att vi kan få deras logga på, så alla fattar samarbetet liksom.

Planen är alltså att göra konceptet och sedan ringa Stufvenäs och boka in en tid då vi kommer och visar hur vi tänkt. Då ska vi också kolla om hon redan har konferenser och sånt på gång i vår, och att vi kanske kan få ännu mer gig när vi ändå har showen klar. Eftersom vi kommer vara så grymt billiga, vill hon Helena säkert använda oss till företegsgig med och det tycker jag bara är roligt. 

MEN viktigt att det inte bara blir företag utan att någon show även blir för allmänheten! 


Kris!


Fidde och Niklas i fredags.

I fredags mötade vi med BMJ. Calle har ett gig på en brakfest i Stockholm på gång, den 6 december. Det kommer ju inte bli precis i turnén, men det gör ju inget. Men shit vilken kallsusch när jag kollade i kalendern nyss. Musikalrep hela dagen med "Kärlekens väg". Jag har lovat. Kan inte avstyra, särskilt inte om jag ska ta mig fram och tillbaka från Stockholm!

Måste ta det med grabbarna imorgon, de kommer bli fruktansvärt besvikna! Vad ska jag ta mig till? Kris. Detta är Hildas liv i ett nötskal. Försöker skära ner på aktiviteterna för att satsa och fokusera o slippa stressa sönder sig, och det lilla man sen hoppar på ska såklart dunderkrocka. Jag blir vansinnig!

Men lugn och fin nu. 15.00 är repet klart. Hmm... tar 5 timmar till Sthlm. Kanske kan vara där till nio-tio på kvällen. Kommer missa soundcheck.... Kanske jag hinner? Om BMJ börjar spela? Sen ta nattbuss/tåg hem och vara tillbaka i Torsås vid 13.00 på söndagen då genreper börjar. Med efterföljande föreställning kl 18.00. Det kanske går att lösa! Jag ska göra en liten research innan jag skrämmer upp pojkarna.



Nog om det. Såhär såg det ut i helgen.


Karla och en annan snubbe med brillor som jag inte vet vad han hette.
Backstage på Palladium.


Mattis har hittat ett nytt ställe att förvara viktiga saker (typ tågbiljetter) på när inte fickorna räcker till :) 

Imorgon väntar kilovis med jobb... ska punkta upp så jag får någotsånär ordning på allt.

  • Ringa kontakter som en galning (ska följas upp hela veckan)
  •  Maila presskit som en ännu värre galning (samma här som ovan...)
  • Sätta ihop dans till tisdagens lektion med ungarna
  • Öva repliker till tisdagens musikalrep
  • Skriva en konfliktanalys

    Och jag inleder dagen med det eviga eländet som stavas b i l k ö r n i n g. Jag måste lära mig att backa runt gathörn denna veckan...

Söndag

Skrev världens bästa inlägg nyss om besvikelse. Men sen ska ju blogg.se såklart krabba så allt försvann. Skitblogg.

Sammanfattning: Jag ska aldrig låta något sådant passera igen.
Att vara så hemskt besviken på sig själv, det är inte okej! Så axlarna åker ner och den jobbiga degen sprider sig ner i hjärtat och magen och det dunkar i benen av ilska för att man är så arg för att man sumpar bort sina chanser och att tiden inte går att spola tillbaka så man kan rätta till allt.

Trygghet, koncentration, avslappnat, energiskt och med total närvaro. Det är så jag ska jobba på scenen i fortsättningen.

Plåtning till presskit och affischer

Idag tog vi alltså ledigt från skolan och åkte in till Karlskrona för photosession. Eftersom grabbarna gjort lite musikvideos och annat så kunde vi få en schysst deal för alltihopa, vilket kändes kanonbra.
Mogge är så fantastiskt duktig och så lätt och bra att jobba med. Skönt. Bilderna blev döfräna! Några blev 80-tal som bara den med rök och smaskigt motljus, men kändes faktiskt fränt! Vi ska dit igen om ett par veckor och plåta om de enskilda bilderna+lite bilder utomhus som vi inte hann med nu eftersom det hann bli för mörkt.

Så skönt att äntligen ha riktigt snygga och proffsiga bilder efter allt krabb. Presskitet kommer bli grymt bra :)

Här är lite bilder från dagen!

 
Måste sminkas rejält först...




Linus och Albin.


Jag peppar kaxiga poser ;)


Albin var glad...


...o det var Linus med.


Sen blev vi hungriga. Mogge äter.


Men Linus åt ju som vanligt mest!

Nu ska jag gå och dricka ett glas mjölk och sen ska jag sova! Stagekör imorgon 8.10. Yes!

Tungt

Lite tankar såhär innan läggdags...

Tungt ja. Orolig är jag. Fundersam, men ängslig. Jaja. Nu ska jag iallafall sova strax, bara jag fått bort det här sketna sminket som kletar i ögonen... har dansat Chicago ikväll, innan Amanda Jenssen (!). Roligt, men sminket är ett evigt elände. Guldmasker som är som grus i ögonen.

Imorgon ska CJ och två stylingtjejer till Karlskrona. Mogge (fotograf) ska plåta oss till presskit och affischer. Äntligen! Jag ska fortsätta ringa kontakterna, bäng bäng nu när vi har presskitet på gång!

Ikväll var det skoldans med storbandet och jag sjöng Fever. Så roligt, gick bra :) Tuxedo Junction däremot, där sket sig formen totalt. Balte. Vad ska man göra? Lära sig att skaffa sig bättre koll nästa gång.

Funderar på att börja på buggkurs. Är så grymt sugen på att bli bra på att bugga!

Och idag ringde TK om ett radiogig. Det ska vara något för Världens barn på Ikea i Kalmar på fredag. Unplugged, jag fick fria händer. P4 ska sända live, så jag måste ringa Fredrik B Nilsson imorgon och kolla hålltiderna. Hade ju tänkt att åka till Häradsbäck på fredag eftermiddag. Så jag vet inte hur detta blir riktigt. Hm.. får ta det med pojkarna imorgon.

Var slumrig idag på rytmläsningen. Usch. Classe fattade vinken och undrade väl varför jag satt där och flimmrade med ögonen. Jag var trött som, jag vet inte vad. Kändes inte bra. Hade det varit en samhällskunskapslektion hade jag haft förståelse för mig själv, men rytmläsning? Skärpning där! Därför ska jag gå och sova nu, så jag slipper vara så trött och seg imorgon när vi ska fotas. Upp vid åtta då, packa och ta 9-bussen till Karlskrona. Hey!

Pank o panik

Nu kommer ett sånt där inlägg som egentligen inte har med projektarbetet att göra... men skriver det iallafall.
Jag hade körlektion idag. Sket sig med backningen idag med. Skit. Hur ska man lära sig att backa runt gathörn? Det bara går inte känns det som. Ibland tror jag att jag har koll, men sen blir det helt fel iallafall. Jag blir tokig på detta! Men jag fick iallafall gå vidare lite idag ändå, med skyltar och regler. Jag hade dålig koll märkte jag, trots att jag hade läst på innan. Dålig tajming, måste läst på fel grejer... jaja.

Jag är pank. Har 7 kronor på kontot. Känns sådär eftersom att jag måste ha nya vinter/höst-skor. Plus att jag hittade världens finaste pälshalsduk på Vila idag. Och en randig tröja på Gina som äntligen kommit in i min storlek!
Men förhoppningsvis kommer det pengar innan fredag. Uscha... jag har ju inte råd med en korv på macken ens en gång!

O kanske jag borde plugga samhällskunskap nu en stund? Men det är ju så tråkigt. Varför? Kan man inte bara få skita i de där tråkämnena och bara göra det man borde istället? Har en franskakurs på 100 poäng som ligger och lurar också. MÅSTE hugga tag i det imorgon!

Imorgon: Samällskunskap, övningsdansa inför torsdag, repa och checka listorna till studiecirkeln+skicka iväg dem, öva text till storbandsdansen på onsdag, klädtesting inför plåtningen på torsdag, checka ledighet med rektorn, ringa om lösenordet till franskan, möte med Chicagodansarna, replik-rep till musikal, ringa återbud till dansrep med barnen. Yeah... ingen latdag, med andra ord.

Funderar förresten på att åka på audition. Artisten i Nybro ska ha det nästa lördag inne på Byttan i Kalmar. Genre är musikal/krogshow. Låter ju jätteroligt! Inte för att jag lär ha tid för den delen... men iallafall. Undrar om man får välja själv vad man ska sjunga... får väl ringa hon mäniskan imorgon och fråga.

Avslutar med en härligt grotesk bild på Rickenbacke från förra helgen när vi gigade på The Rock i Kalmar!


Måndag

Yes! Har fått tag i lösenordet till hittagig.se så nu har jag suttit där och sållat fram 30 nya kontakter som jag ska ringa.... bara detfär sketna presskitet blir klart någon gång! På torsdag ska vi ju fota med Mogge i Karlskrona, hoppas att det inte tar sån himla tid att få ut bilderna. Vi får ju redigera dom själva, de som ska vara till presskitet. Sen kan ju han photoshopa dom som vi kan ha till affisch och annat, de bilder som dte inte är sån tidspress på. 

Pratade med TK om vårt dilemma idag med, att det var typ 3 veckor sen jag snackade med de där första jag ringde och dom har säkert glömt att jag ringt när presskitet väl trillar ner i deras inkorg... Skit också. TK sa bara VOOOFFF och det betyder typ "det var ju precis värdelöst". Allt tar sån tid, JAG BLIR GALEN! Och jag kan inte göra något, min uppgift  är ju att ringa runt till kontakterna och det kan jag ju inte göra om det sketna presskitet inte blir klart nångång! AAH!

Nu ska jag ha sånglektion.



Veckan i bilder

Dålig uppdatering på senaste, har varit mycket på schemat... men här kommer lite bilder från den senaste veckan iallafall! Sen kan jag meddela att Chick Jaylors köpt 7 SM57 och ca 25 kablar, både tele och XLR och en sladdvinda för 5500. Bra deal. Nu ska vi bara ha clips så vi kan knipsa fast dem på trummorna... och kanske något litet stativ till gitarrstärkarna! Wohooo!

Sen ska Ola köpa trummor imorgon av Kung Jaime som lägger en hel platta på en dag, och Mankan behöver inte flytta ett slag... så på söndag bär det av till Lund!

Men nu är det strax sleeping time, men först...

Fredag för en vecka sen...
Chick Jaylors spelade i Borgholm.



Varmt och svettigt. Mattis slängde skjortan när vi väntade på bussen.


Vi fick käk och Linus svullade mest, som vanligt!


På lördagen träffade vi BMJ på Stage, de grejade i studion. Fidde trummis är med för första gången i denna bloggen!


Vi åkte in till stan för spelning på The Rock. Men vi fick vänta en timme på stationen, GCM var segare än vanligt. Träffade den här gamla trevliga mannen och pratade musik...


Rickenbacke, jag och Linus i mörkret. The Rock, innan giget.


Giget gick fint, men vi gick inte på förrän strax efter ett, så man var ju lite mör sådär... Särskilt eftersom ölen måste vänta tills efteråt.

I tisdags var det dags för 60-talsbandet att göra entré med det nya namnet: The Roobits! Och Niklas började förberedelserna med ett dopp i den lilla hamnen bakom Strand hotel... (klicka för större) Han fick låna mina hotpants till badbrallor! Och Adam hade sin Golden Lady med sig, dagen till ära. Calle var koncentrerad och Louli fnissade.

  
 
  
  

RSS 2.0