Årskrönika 2008 del 1


JANUARI

Spelade revy varenda helg och det var roligt. Sjöng om miljön och hade snygga finalkläder.


Fröken Jordgubbe.


Grand finale.


Jag är en clown och gör lite som jag vill.


Började skolan som startade med låtskrivar-semenarium. Jag och Lovisa filade på vårt melodifestivalbidrag. Den 18:e januari var det nån sorts öppet hus på Stage och jag och Lovisa drog igång det som senare skulle bli The Roobits. Vi började med att spela en låt av The Pipettes och bad killarna om komp-hjälp så vi kunde köra låten med moves på öppet hus-dagen då det skulle vara grejer från scenen hela dagen.


FEBRUARI

Fortsatte med revyandet de första två helgerna och det började bli stökigt backstage...


Alla mina grejer...


Roffe blev påtvingad pungskydd och piska!

Sen hade Chick Jaylors gig. Vi spelade på Uffes källare i Växjö för ca 10 personer och 8 av dem var föräldrar och syskon. Vi som hade varit så satsiga och tryckt upp massa demoskivor med Attitude som blivit klar i december. Gehörs och musikära B hade jazzkväll och jag scatsjöng "pupupu" hela kvällen... det är ju av misstagen man lär sig.

I slutet av månaden hade PAMA jippo inne på Statt i Karlskrona och jag var med och körade när Tove Hedenmalm körde sina låtar innan Justin Hopkins. Det var roligt gig! Kvällen efter var Chick Jaylors där och förbandade Janne Bark och Hempoland. Breven sköte ljudet. Och jag lyssnade på Jannes platta "Bara en man" hela dagarna. Han var också en sväng på Stage och hade workshops i två dagar, han var så bra! Det var då jag kom på att hade jag varit 50 hade jag gift mig med honom på stört! ;)
I februari var det också endel förberedelser inför det Sceniska Musikprojektet!



MARS

Det sceniska musikprojektet gick av stapeln. Sena nätter i Häradsbäck dagarna innan gjorde att jag var trött efter hela det där kalaset. Men det gick fint ändå!


På scen som gamling i kutrygg och äckelhår.

Jag och Lovisa skrev klart "Breakaway" kvällen innan deadline. Jag la piano och Lovisa spelade in sången i Buddes garderob. Vi hade några gig med 60-talsbandet som vi kallade det då. Dansade bakom Thomas "Elvis" Lindberg. Jag och Linus var konferencier på Musik Direkt på Stage, vi gjorde entré med en rullator.

Chick Jaylors åkte ner till Malmö på grupp-coaching för att prestera bättre, skapa kreativitet och få bättre sammanhållning i gruppen. Jag passade också på att visa pojkarna Malmös bästa second hand!


Albin testar skinnbrallor på UFF i Malmö.


Snön låg fortfarande kvar så Ola fick låna min randiga halsduk i Malmö.


Jaylors spelade på Kafé Deluxe i Växjö.


Jag och mattis laddade upp innan vi skulle upp på scen.Kvällen till ära
invigde jag min nya fodralklänning från American Apparel.


APRIL

Hade lite gig med 60-talsbandet, bland annat ett inne på Jenny Nyström i Kalmar där jag lyckades dra igång inbrottslarmet när vi skulle packa ut alla grejerna.
Jaylors spelade på korearnernas Redstock-festival i Bergkvara och jag höll på att frysa häcken av mig när vi skulle gå upp på scenen. det är för tidigt att ha utomhusgrejer i början av april...

Förberedelserna för Melodifestivalen var i full gång. Jag sprang och köpte färg, grejade trossar från Ola Franssons garage och hjälpte till att fundera ut scenografin. Och naturligtvis gick många timmar åt till rep på alla låtar.
Helgen 24-25 april var det äntligen dags! Vi dansade Chicago i pausen, jag körade och spelade piano på ett par stycken låtar och sen hade Jaylors med en låt och jag och Linus sprang i publiken!  Jag beundrade BMJ´s fantastiska arr och headbängade till Jaylors minus Hildas "Win or loose" som senare blev en Jaylors-dänga.
Lovisas och min "Breakaway" vann 2:ornas och det var helt fantastiskt! Vi trodde de skämtade och fattade först ingenting. Det trodde vi aldrig. Efterfesten blev vild som sig bör ;) Vi firade hemma hos Adam och Calle!


Ola-med-puffärms-skjortan och jag laddade backstage!


Jennifer, Jennie och Anja hade med en låt som de skrivit ihop.


Nicke-picke skötte Greenroom på 2:ornas kväll.



Frasse grattade Lovisa genom att skjutsa henne på en skottkärra.



MAJ

Kanske årets bästa månad!

Jag började med att åka till Stockholm med hela det glada revygänget! Jonas var mitt bästa sällskap och jag märkte ganska snart att han var smidig att ha med på stan. Så jag tvingade med honom i alla second hand-butikerna och H&M i vartenda gathörn. På Judit´s på Söder hittade jag min röda, axelbandslösa volangdröm som jag bara var tvungen att ta med mig hem. Den har faktiskt blivit väl använd! Vi shoppade massa, kollade på REA på Hamburger Börs och käkade fin middag.


Jonas i vårsolen på Götgatan.


Sen bytte vi plats! Så, jag på Götgatan :)

60-talet hade gig i Vissefjärda och den dagen kändes det som att sommaren hade kommit. Tjejerna körde teater för barnen så jag var tvungen att gå omkring i en heltäckande Baloo-dräkt av fuskpäls. Jag svettades som en gris i solsgasset.
Jaylors hade 6 gig, bland annat i Alvesta, Torsås och Häradsbäck där det blev slagsmål precis innan vi skulle spela. Vi gigade även på Michelles 18-årsfest utanför Emmaboda och dagen efter virrade Mattis bort sig så vi fick åka och leta och missade tåget hem. Sen när vi väl hittat honom fick vi leta upp hans gitarr som han inte visste var han hade...

Den 20:e maj gästade Robert Wells Stage4you och det var helt underbart! Han var så duktig och proffsig och TREVLIG! Vi gjorde en föreställning med honom och Camerata nordica och han kompade mig i "Sakta vi gå genom stan". Det var ett Halleluja-moment! Jag bara njöt. Och Lovisa sjöng The Arks mästerverk "Worrying kind" jättefint!
Jag var med och gjorde ett reportage för Expressen om skolan och Wells-grejen och det var spännande!


Det var helt fantastiskt att bli ackompanjerad av Robert! Särskilt i en sån
improvisationsrik låt. Foto: Claes-Göran Bjerding.


Den 29:e maj fyllde jag 18 år!


18-årsfirandet hemma i trädgården.

Den 27:e maj åkte jag, Lovisa, Adam och Niklas upp till TV-huset i Växjö och spelade "Breakaway" live i Nyhetsmorgon. Niklas var bakis som en gris och vi hann knappt sminka oss, det var en hetsig dag! Men en bra erfarenhet rikare!
Vi spelade in Breakaway i Pamas studio 1. Fredde hjälpte oss att prodda. Kul var det och efter lite funderande kring cirkus-orgel och annat blev resultatet fint.


Ola spelade in trummorna på Breakaway.

I maj var det nästan sommar. Vi spelade med 60-talsbandet på någon gymnasie-tjosan i Borgholm. Passade på att grilla lite och en eftermiddag låg vi nere vid Dalskär och stekte.



Borgholm.


Niklas och Ola vid Dalskär.


Adam och Mattis på terassen.


Mellandagarna

Ja, nu är det en konstig känsla.

I morgon är det nyårsafton. Känns som om det är dags att bestämma programmet för kvällen snart... jag vet fortfarande inte var jag ska vara. Men jag ska inte banga ur i år iallafall. På med värsta nyårs-stassen och glittermake och hela kitet! Jag bangar alltid ur, blir jeans och kofta iallafall. Och det är så tråkigt!

Igår var jag inne i Kalmar och kollade rean med Nathalie och Ida. Vi hade tänkt att hänga på låset vid tio för att slippa den värsta trängseln och kanske hitta en schysst parkeringsplats. Men Idas bil började koka vid avfarten till Ljungbyholm så vi fick stanna och vänta på att Idas pappa Jan skulle komma med kylarvätska. En traktorkille stannade till och hjälpte oss att skjuta över bilen på andra sidan korsningen och Ida ringde 112. De fråga flera gånger om hon hade körkort och sedan tipsade de henne om att ringa en bärgningsfirma. Vi tjugo över elva rullade vi in vid Baronen och stan var full av folk. Yeah. Skit att jag inte hade kameran med mig och kunde dokumentera Idas vilt uppspärrade ögon och panik-blick...

Och jag tappar sugen på att handla när det är för mycket folk och de rear ut skitplagg. Men som den rutinerade, snåla rea-shoppare jag är hittade jag ändå några guldkorn ;) Ett par skitfräna jeans på Bik Bok (!) och en korsett-top på Gina. Såna överdelar som alltid brukar vara för stora på mig.
Och dagen innan julafton köpte jag ett par svarta ballerinas från Vagabond för halva priset så jag tror jag är nöjd med årets inköp. 650 kr istället för 1300.

Funderar på att skriva en årskrönika. Eller iallafall höstkrönika, då bloggen har funnits. Läste Annika Marklunds årskrönika, som för övrigt var mycket läsvärd, och hittade världens roligaste:

...sämsta köp: En brun, blommig klänning på H&M som jag trodde var femtiotalsfin men som bara gör att jag ser ut som en rosenprydd skitkorv.

The Bones 27/12 2008 Telenor Arena, Karlskrona

Chick Jaylors var ju förband. Och det var en helt fantastisk dag.
Den började med att vi åkte till sjukhuset för att ha tag i en doktor som kunde skriva ut kortison till mig och min pajiga hals. Linus stövlade in på akuten när jag fegade ur, sen skickade de vidare oss till jourcentralen en bit bort. Där fanns en snäll doktor som kunde skriva ut lite recept så jag äntligen kunde få tag i lite medicin!


Soundcheck. Niklas står nedanför scenen, BMJ var ju med som crew.




Logen var ett omklädningsrum där ishockey-hunkarna byter om. Fräscht
för att vara just ett omklädningsrum. Vid halv nio gick vi på, Bones vid tio
ungefär. Det var fantastiskt att stå på den scenen med sån publik, ljud och
världens bästa monitorljud. Halsen kändes bättre också, jag bara fasar
när jag tänker på hur jag lät dagen innan...





Tyvärr dog min kamera, så jag hann inte ta så många bilder med min egna. Men tog en hel drös med Olas kamera...

Vill ni läsa mer om spektaklet kan ni kika in på Chick Jaylors myspace där jag nu tagit tag i bloggen!  Och här kan man läsa ett reportage ur Sydöstran!



Chick Jaylors på Balders Hage 26/12 2008


Ljudtekniker Bondesson skuttar omkring bland alla grejer...

Dagen efter Emmaboda hade vi ett gig bokat på Häradsbäcks stolthet: Balders Hage. Som tur var behövde vi inte vara där förrän vid sex på kvällen, så man hann sova lite iallafall. Men tyvärr hjälpte inte det mot min förkylning, jag vaknade som ett ufo av mina egna hostattacker... massa slem i halsen, hes, dunk i skallen och tjock snuva. Jag och Ola vilade framför Sällskapsresan, snowroller.

Det var Bondesson som skötte ljud och ljus och han är ju typ världens trevligaste. Så det kändes bra med en ljudtekniker som man kände sen innan nu när jag var så risig som jag var. Balders öppnade vid nio och då tog vi en pizza och satte oss i logen. Jag bara tänkte på att Maja Ivarsson har suttit där med sina pojkar för två år sedan, så det var lite magiskt ;) De har en sorts bandbok som ligger i logen på Balders där band som är där kan skriva en hälsning eller nåt. Vi kikade på alla storheter, sen gjorde vi vårt eget avtryck med läppstift och ögonskugga, när vi kom på att vi glömt penna. Papprena var svarta så det blev liksom inget bra med bläck eller blyerts.





Giget gick helt ok, men usch var det var kämpigt med min sång. Jag var inte i form, men det var ju bara att göra sitt bästa och se stencool ut. Och sen köra allt. Men det är en så jobbig känsla när man vet att man skulle kunna låta så mycket bättre om man inte hade världens halsförkylning. Frustrerande till max, men dte enda är att göra det bästa av situationen.

Sen hjälpte vi Bonde att rigga ner och det var helt sjukt var det tog tid. Jag tyckte jag bar grejer i oändlighet, men aldrig tog det slut. Trött som ett as var jag med. Men det var fint gage, de bjöd på käk, bra med folk trots att de flesta borde legat hemma bakis efter juldagen och jag är stolt vår prestation. Och tack till pojkarna, att de står ut med mig när jag blir gnällig över krämporna! Trist bara att vi inte kunde lyckas få med BMJ, Ola var på han snubben som bara den, men tyvärr hjälpte det inte denna gången.

Juldagen i Emmaboda

Turnén rullade vidare till Emmaboda, närmare bestämt Hotell Amigo. Jag började dagen med att sticka och hämta PA hos Breven, sen vidare till Buddes lägenhet för att in och hämta det där reverbet... sen möttes vi i Emmaboda allihopa. Riggade upp och det. Tog en evig tid innan vi fick kläm på grejerna, vi är ju inte vana vid två basar och sen krabbade den ena toppen så vi ringde Breven. Han var så snäll och körde dit med en ny, så sen fungerade det utmärkt. Soundcheck, sen stack vi och åt pizza på Victoria. Fidde hade lunginflammation, så han sov mest och jag började känna av en förkylning på eftermiddagen... så jag peppade med te uppe i logen.

BMJ började, men mycket senare än beräknat eftersom bandet som spelade på övervåning totalt hade skitit i sin tid och började alldeles för sent. Vi var lite ilska. Men sen kunde de gå på iallafall. Sen skulle Jaylors köra direkt efter och då kom han bokaren och sa att det kommit in klagomål över att det spelades rock live istället för disco av discjockeyn! Vi fattade ingenting, vad är det för folk som går till Amigo om de inte vill ha det som annonseras? Utan vill ha disco? Då kunde de ju åkt till vilken sketen hemmafest eller snobbställe i stan som helst! Och alla som var där för att se oss fattade ingenting heller. Jag skämdes som en hund när Lovisa och hennes polare, koreanerna, JP, Jonas, John, AC, Sara och alla de andra hade gått dit och sen skulle vi inte spela?!! Men då tog Calles biff-brorsa och styrde upp det hela. Han är skitstark så när han gick bort till ägaren och sa att de var 50 nybrobor som kommit till Amigo för att kolla på oss, så fick vi spela direkt! Tack Erik!

Och det var kul gig förutom att scenen var trång och liten, jag kände mig som en elefant i en porslinsbutik
, men det var ju bara att köra på. Fullt med folk som hängde över räcket med, tur att jag är van vid publiken nära inpå... men det var kämpigt för jag var så sleten i halsen.

Vi riggade ner och åkte hem, jag somnade med kläderna på när vi kom hem till Häradsbäck runt femsnåret.

Bildmaraton från CJ och BMJ i Perstorp!

 
 
Vi var rätt trötta på dit-vägen. Calle sov och NickePicke var bakis efter
bowling(?!!) kvällen innan. Jag och Adam höll ställningarna i framsätet och
försökte stå ut med Niklas andedräkt.


Såhär såg det ut! Vi kom dit, gick in och riggade upp och sedan var det käk.
Sedan gick vi till vandrarhemmet som låg 20 meter från hotellet och
packade in lite sovgrejer och kläder. Efter det var det några timmars väntan
på att få gå på scenen så vi åt lite till och roade oss med lite av varje.



Ola och jag slappade lite...

... och ganska snart fick vi sällskap.


Niklas peppade framtidsplaner.


Sen blev det nakenchock?


Ola och Fidde fixar kaffe.


Fidde lånade min päls.


Jag och Calle strax innan det var dags att gå upp på scenen.
BMJ började och sen körde Jaylors. Efteråt drog vi Fortunate sun och
I can jive som lite etra suprise tillsammans. Knäppte ett kort när Linus sjöng.

Lägg märke till min stickade sjal runt midjan. Jag vet inte vad han fick för
sig... Efter giget följde efterfest med obligatorisk karaoke. Jag körde "I will
survive"  och Mattis vet jag inte vad han gjorde. Ola satt i en fåtölj och
pratade om karriären med ett par gubbar.

 

Albin dansade hela kvällen. Fram på småtimmarna blev jag sömnig och
då ska man givetvis igång ock knäppa foton med en blixt som gör en blind
i en vecka...


Sen var det godnatt! Dagen efter startade vi morgonen med en
hotellfrukost. När vi vaknade lyste solen in genom persiennerna och det såg
ut som en vårmorgon istället för vintermorgon några dagar innan julafton.

 
 

Sen packade vi in i bussen och det blev hemfärd. Lyckat!


En fin julafton

Ja, men vad är det för liv att skriva blogginlägg på julaftonskvällen? Jaja. Släkten har åkt hem och familjen sitter och glor på nån trist film. Jag väntar på att vi ska dra igång Svensson svensson som pappa spelade in eftersom vi prompt skulle ha julevangeliet och psalmerna precis när det började...

Nu ropar bror att det är tajm! Slänger in en bild från julstämningen i Kalmarsalen den 13 så länge...


Jag och Ida Seve.

GOD JUL

Jag har legat på soffan och glott på Ronja Rövardotter. Lovis är min nya idol! Nu ska jag upp och duscha, sen ska pappa och jag kolla Kalle och snaska julgodis.

Ikväll kommer släkten. Och jag måste försöka att hinna packa lite, ska ju upp tidigt imorgon och hämta PA.

Vi var i Kalmarposten idag med. Bild och de hade skrivit så bra om det! Det lönar sig att ligga på :)

Ha en fin julafton, det tänker jag ha!

Fixat med reverb till juldagen

Ja, det fick bli Kalmar idag igen. Vi ska hyra ett analogt mixerbord utav Breven eftersom vi kan det bättre än det digitala. Men i det analoga finns inga effekter. Ola har ett reverb som vi kan använda, men det ligger i Buddes lägenhet i Torsås. Och han är ju hemma i Kalmar över jul. Så jag åkte in till stan och mötte honom vid stationen och fick låna hans lägenhetsnyckel så jag kan gå in och hämta grejerna. Lite trist med heltorr sång, så känns bra att det är fixat. Åker nog dit i morgon på förmiddagen och hämtar reverbet.

Köpte en almanacka för 2009 till mig själv när jag ändå var inne. Bad att få den inslagen, ska lägga den i julklappssäcken och skriva "God jul Hilda från Tomten". Sen köpte jag ett par svarta ballerinas från Vagabond på halva priset. Ska ha dom i vår, mina gamla har ju blivit hål i. Men sen fick jag lite ångest, 300 spänn är ju ändå 300 spänn, fast det var halva priset. Och sen klänning igår. Funderar på att bestämma en maxsumma för mellandagsrean. Kan behövas här känner jag, annars ryker lönen fortare än jag hinner blinka.

Nu ska jag gå upp och storleksmärka och rulla ihop alla Chick Jaylors-tröjorna. 50 tröjor tar tid. Och sen ska jag dricka glögg för halsen, käka vitlökskapslar och KanYang och fira att jag slagit besöksrekord på bloggen med 20 läsare idag!


23 december

Idag vaknade jag vid tio i 9 av att mobilen ringde. Det var Kalmar Läns Tidning och jag hade slem i halsen och kunde knappt prata... förkylningen har verkligen satt sig i halsen nu. Men det verkade som att han hörde vad jag sa iallafall.  Mejlade över 80-talsbilden också, så nu är det bara att hålla utkik.

Har spenderat förmiddagen fram för Sex and the city - the movie. Minns inte när jag senast glodde på en film hemma i soffan. Lyx.

Helgens bravader

 
 
 
Nu är jag hemma efter helgens gig!  Det var alltså en firmafest som hölls på Perstorps hotell.Tyvärr har jag inga bilder att visa eftersom att jag glömde kameran i Stage-bussen. Men det kommer sen. Så här är lite från repet i fredags istället. Allt smink ligger föressten också i Stage-bussen och det känns inte jättebra att vara utan smink fram till juldagen... Får väl sno lite av mamma. 

På lördagen vid halv elva rullade Stage-bussen från Apotekets parkering (jag var tvungen att köpa nya proppar). Morgonen började med att jag vaknade av att mobilen ringde. Det var Calle som ringde och sa att vi skulle åka om en halvtimme. Jag flög upp, hade ju varken duschat eller packat ett skit!
Vid halv-2-tiden var vi iallafall framme i Perstorp och började rigga upp grejerna. Scenen var i mitten av lokalen, 3 mattor. Jobbig lokal, högt i tak och "scenen" var grymt dåligt placerad. Men ljudet blev bättre än vad jag trodde det skulle bli med de jobbiga förutsättningar som fanns. PA fanns där, vi hade med oss resten. Tyvärr blev det något vajsing med Calles Ampeg. Den är ju nyinköpt och allt. Han var tvungen att skruva upp volymen jättemycket för att det överhuvudtaget skulle höras nåt. Knäppt! Men han får nog det på försäkringen, men det är ju massa krabb med det! Särskilt i julhelgen nu när vi har massa gig!

Sen blev vi bjudna på käk, 2 ggr på lördagen. Vi la in grejerna på vandrarhemmet där vi skulle bo och så blev det några timmars väntan. Vid 9-tiden gick BMJ på, gick fint! Men det var lite nervigt eftersom det kändes som att ett coverband som spelade schlagers hade passat bättre för ändamålet... men publiken gillade det! Vi körde på direkt efter BMJ och det kändes fint!

Där var endel intressanta folk, bl a från Stockholm, och kollade. En kille som var så sjukt lik Charlotte Perellis manager att jag trodde det var han! Men vad skulle han göra på en firmafest i Perstorp? Charlottes julturne är väl i full gång? Det var iallafall helkonstigt. Men den där Finjabacken har schyssta medarbetare verkar det som, så vi snackade och delade ut våra nyinförskaffade visitkort som galningar. Har inte visat dem här än, men det är små kort med kontaktuppgifter och 80-talsbilden på baksidan.

Efteråt blev det fest och just nu ångrar jag att jag inte gick och la mig samtidigt som Adam som var tvungen att vara pigg för bilkörandet dagen efter. Nu har jag har nämligen dragit på mig världens förkylning... har känt det i kroppen i ett par dagar, men utan att det brutit ut. Men efter dålig sömn är katastrofen ett faktum. Jag får skylla mig själv, käka vitaminer och vitlökskapslar och hoppas att jag blir bättre till juldagen då vi ska till Amigo.

Igår följde jag med pojkarna till Häradsbäck och vi satt hemma hos Linus och snackade igenom Bones-giget. Repade lite akustiskt och fikade. Sen stack Ola och jag hem och idag har jag s försökte få tag på den idag men det var ingen som svarade hemma hos Hagström.

Idag har jag sprungit på stan och köpt världens finaste julklänning och de sista julklapparna. Nu ska jag slå in dem och städa rummet. Skönt att vara hemma i värmen, fryser ju som ett as när jag är ute nu när min kappa är i Kalmarsalen... Imorgon ska jag baka cornflakes-kakor som mormor och morfar ska få. Får lite ångest när jag tänker på skolarbetet som jag har att göra, fast att det är jullov. Funderar på om jag ska hugga i det lite imorgon och sen bara slappa julafton. Juldagen, annandagen och tredjedag jul är det ju spela tre dagar i sträck, så då har jag inte tid. Men känns fruktansvärt sunkigt att göra franska och konfliktanalys dan före dopparedan. Sånt där skitjobb. Meningsfullt arbete känns bara bra och flitigt, men sånt där som man egentligen inte vill göra, men man måste, känns hemskt tröttsamt. Men eftersom jag inte gjort det innan får jag ju helt enkelt skylla mig själv. Har fått lite julkänsla nu iallafall när franen är inne och Kjell Lönnå-kören sjunger julsånger på teven. Alltid något. Men det var längesedan jag kände mig såhär sleten. Men nu är det jul och jag ska vila hela julafton!

Fredag 19 december

      
Tröjorna på! Finns i rött också.

Nu är jag precis hemkommen från mormor och morfar, de firar 60-årig bröllopsdag idag, så då var det kalas idag! De var så fina och glada... och jag fick träffa mitt 3 veckor gamla kusinbarn Lukas. Och han var så fin och han satt hos mig och tittade och tittade!

Men tillbaka till turnéupdates. Idag roddade vi (Ola) med PA som vi ska hyra av Breven. Som det ser ut nu har vi hans PA på juldagen på Amigo. Den 26 december, när vi är på Balders hage i Häradsbäck, ska Bondesson köra ljudet. Han är en skittrevlig ljudtekniker som vi jobbat endel med förut, så det känns kanonbra om våra planer nu går i lås som vi har tänkt. Jag har lyckats ragga upp farsan till att köra och hämta Brevens PA på juldagsmorgonen, så nu är det löst med!

Albin och Linus var i Kalmar idag och hämtade visitkort som vi beställt. 500 stycken för 1500 kr tror jag det var. Snygga blev de, det enda var bara att texten kunde varit lite större på ena sidan. Jaja. På baksidan hade vi 80-talsbilden (den som är på affischerna) och det såg helsnyggt ut.

Idag är det et stort reportage om BMJ och Stage4you i Barometerns nöjesbilaga! Roligt för pojkarna! Måste bara skriva att bussen är fiad över julhelgen också! Så nu behöver vi inte beskymra oss över det med transporter så hemskt. Men visst är det krabbigt med alla vikter och regler...

Som ni ser var jag och hämtade ut tröjorna idag! De var över förväntan! Snygga, jättesnygg passform och trycket blev kanonbra placerat. Och snabb leverans, jag beställde dem ju i måndags kväll. Swedishmerch är bra grejer alltså! om man ska säga något negativt får det bli om tjejtröjorna som var väldigt små i storleken. Jag beställde bara M och S och båda sitter bra på mig, M lite lösare. Men S är som en XS. Så jag tänker på de tjejer som inte har 34 i kläder... Jag tror killmodellen i S kan funka fint där, så det löser nog sig! Tjejtröjorna är ju perfekta till alla minifans som vi inte kunnat sälja något till innan pga att tröjorna varit på tok för stora. Hela beställningen utom 3 röda tjejtröjor var med och det gick på ca 2800. Vi är mycket nöjda och det känns bra att jag klarade av att styra upp det här "tröjeländet" efter många om och men!

Imorgon sticker vi och Bad Man´s Jam till Perstorp! PA finns på plats, vi ska ha med instrument och stärks. Vi ska sova där på nåt vandrarhem, åker hem på söndag.


Något skrynklig efter att ha legat i paketen... Jag tycker böjen på texten
blev lagom och snygg! Vi trodde det skulle se lite larvigt ut.

Igår

Igår var det som sagt julkonsert. Den var delvis magisk! Lovisa sjöng helt fantastiskt och vi sjöng "When the day is done" 4-stämmigt. Och Ola sjöng "Jul, jul, strålande jul" med en sånggrupp! Han var duktig och modig. Men orgeln gick åt skogen... men som Classe säger, man kan ju inte vara bäst på allt ;)


Jonas testade orgeln.

Efteråt åkte vi hem till Adam och Calle och pimplade glögg.




Nathalie var precis hemkommen från Mexico, så hon matchade
pepparkakorna.


Sen kunde de inte hålla sig längre...



För att rösta på oss i Kalmarradions topplista

Skicka 4 till 72250.

Ikväll är det julkonsert. Jag ska spela orgel till trumpettrion. Hoppas det går fint! Och jag ska inviga min nya kamera på riktigt. Och imorgon kommer tröjorna!


Affischer, radio och lite annat



Såhär blev affischen som Ingelsten fixat. Jag tycker den blev snygg! Lite svårt att fota, för lampan blänker ju... men jag har iallafall en ny kamera! Så kommer inläggen att bli som vanligt igen med bilder också!

Idag ringde Lennart Palm mig, han ville ha med Jaylors på Kalmarradions motsvarighet till Kronobergstoppen! Nice, så imorgon gäller det att rösta antar jag! Ska checka upp lite info på SR´s hemsida. På ett sätt känns det lite synd att vi skickar Attitude, hade ju såklart varit roligare med en av våra nya hottiga hits, men så är det ibland. Ska iallafall bli spännande, kul att HAN ringde med!

Igår träffade Jaylors Sofia Loell på skolan. Hon och Glössner bor ju i Stockholm nu eftersom Johan fick jobb i Anders Bagges studio. Men nu var hon här i krokarna och gjorde lite jobb. Hon var så bra att prata med för hon fattade verkligen hur allt kändes lite grand. Förviring kring inspelningen som har snurrat i våra huvuden de senaste veckorna kom upp. Har inte hunnit skriva så mycket om det här, men jag kan väl säga som så att vi är lite kluvna och vet inte vem vi ska lyssna på när det gäller vårt val av material. Och fundersamma på vad vi själva egentligen vill. Tillslut vet man inte ens det när alla har sagt sitt från höger och vänster. Vi måste jobba hårdare med låtskrivarbiten. Hitta lite spirit igen. Men sen är det ju andra privata problem som tär på en och det gör ju att allt möjligt blir lidande. Men det känns som om vi börjar hitta feelingen igen och kanske något bra spår. Sofias snack gjorde oss stolta, hoppfulla, lugnare och kreativa. Det kände jag iallafall. Men klart att sånt tar tid med, allt klarnar ju inte bara på ett enda samtal. Men det känns bättre. Och det är bättre att vänta och känna sig trygg än att köra och sedan vara efterklock och bara tänka "varför gjorde vi detta?!!".

Imorgon ska BMJ och CJ ha möte om helgens transport till Skåne och juldagen i Emmaboda. Vi måste fixa fram ett PA till Emmaboda nu med, så det vi hade på gång med Jonas sket sig för att hans gamla bandmedlemmar inte ville låna ut någonting. Så nu har vi hört oss för med Nicke Brevestedt. Kanske vi ska hyra hans.

Sen blev Ola uppringd av han som har Balders hage i Häradsbäck idag! Vi har ju haft kontakt med honom innan, men det har bara runnit ut i sanden och nu har vi inte hört nåt på ett tag. Och så ringde han idag och kanske ska vi spela på Balders den 26 december! Och ta med oss BMJ förhoppningsvis. Hoppas det, så blir det miniturné 25-26-27. Sist Jaylors körde gig tre dagar i sträck i höstas fick jag in grym turnéfeeling, hoppas på att det ska bli så härligt denna vändan med!

Fick tag på Sydöstran idag med. Han snubben ville ha ett mail med info, så nu har jag skickat det till honom. Så nu är det bara till att vänta och se vad som händer.

Ikväll ska jag sova tidigt. Inte halv 1. Upp imorgon vid kvart i 8. Jag ska börja dagen med att cykla höll jag på att skriva... cykeln blev ju stulen. Jaja, då, ner till Kapellet och öva "Dagen är kommen" på orgeln. Ska kompa en trumpet-trio på torsdag. I Ass dur. Uff... måste övas, jag är smaskigt ringrostig när det gäller orgelspelandet för tillfället. Så det gäller att jag hinner få in svungen till torsdag!

Nu borsta bissingarna.

Tisdag 16 december

Nu är tröjbeställningen ivägskickad! Fick svar idag att det är på gång. Det blir 25 tejejmodell och 25 killmodell. Röda och vita med svart tryck. Vi skippade svarta tröjor med vitt tryck för det blev helt spooky. Tack vare Mauritzsson som skickade med en skiss så vi fick se hur sjukt det såg ut. Bra där! Undrar bara hur mycket han ska ha för detta nu... Det enda som inte kändes hundra var att texten ovanför var böjd i en båge och inte rak. Men det är ju mitt fel som inte sa till honom precis hur den skulle vara. Och igår vid elva var det liksom inte läge att ringa och be honom ändra. 
Uscha, det tar på nerverna att vara ute i sista sekunden. Men tröjorna kommer bli snygga!

I eftermiddag ska jag köpa ny kamera! Skolan betalar den (Bergkvara alltså). Känns fint! Och ikväll är det Julkonsert i Kristianopel. Wihoo! 

Minns slutet av maj










Jag borde skriva att det är ju så mysigt med julen. Och tända ljus och alla julklappar och allt. Men jag har inte riktigt fått in feelingen än konstigt nog, det är ju typ bara en vecka kvar. Men det hjälpte lite att vara lucia i fredags i Kalmarsalen. Men det är ju så mycket som ska fixas och jobbas med... och massa tradiga grejer som är rikitga partydödare.
Till exempel att jag är pank fram till den 23, då löning kommer, min vinterjacka glömde jag i Kalmar i lördags så nu fryser jag. Min cykel har blivit snodd, 500 spänn i sjön alltså. Och jag hittar inga fina julklappar, bara massor med klänningar och skor till mig själv. Svårt att veta vad folk vill ha. Därför har jag gjort en lång och detaljerad önskelista om vad jag vill ha, för att göra det lättare för mina päron och familj att köpa grejer till mig...

Imorgon ska ni få updates om vad som händer med tröjor, turné och lite annat. Har en del att skriva, men orkar inte det nu eftersom jag måste åka 8-bussen till samhällskunskapen imorgon. Och skriva en sketen uppsats. Jaja. God natt!

Veckans Chick Jaylors

  • Affischer. Linus hämtade dem i Växjö igår. Snygga blev de, vi är nöjda! Har fått schysst feedback idag med. Ola ordnade text om var, när och hur. Sen skrev han ut det på datorn och vi gick o satte dem på skolan och i matsalen. Nu ska jag bara tapetsera byn med dem i helgen. Hoppas bara jag kommer in på Stage, så jag kan hämta dem. 3 stycken ska jag sätta i Kalmar imorgon.

  • Tröjor. Jag mailade iväg en tilltänkt beställning till Swedisch-merch idag, fick svar nu ikväll. Min kalkyl stämde sa de och om vi vill ha tröjorna till Bones den 27:e måste beställningen göras senast nu på måndag. Tajt. Den vi väntar på är Mauriztsson. Att han ska bli klar med layouten. Han fick bilderna i förrgår och idag ringde jag honom för att fråga hur det går, men fick inget svar. Drog iväg ett sms om att det är bra om han blir klar i helgen, men inget svar där heller. Hoppas att han lägger på en rem nu! Tröjorna kommer att gå på strax under 5000 inkl frakt och allt. Det blir en fin vinst om vi lyckas sälja alla.

  • Tidningarna. Idag stod det i Barometern och Jaylors och BMJ. Och om Bones-giget. En liten notis i kanten, typ. Och både Jaylors och BMJ var felstavat. Ska aldrig mer ringa honom. Men idag fick jag tag på Kalmar Läns Tidning, Kalmarposten och Emmaboda Tidning och även BLT. På onsdag sticker vi ner till Karlskrona för intervju. Tjötade på om BMJ och turnén med när jag ändå höll på, så Måste ha tag i Sydöstran i helgen och se om man kan tajma det. Det är BLTs nöjesdel som är i gasen och det känns grymt bra. Ola rinde Smålänningen och Smålandsposten i Kronoberg, så det är på gång. Igår träffade jag och Ola Leif på Östran. Så trevlig och bra är han och jag tror dte kommer bli kanonreportage, även att det "bara" blir lokalsidorna. Han är duktig och trevlig och hellre det än någon dryg typ på nöjet! Det gäller att använda sina kontakter. Blir spännande att se hur det blir till veckan!


Jag borde inte sitta uppe nu. Ska ju till Kalmarsalen imorgon! Åka 9-bussen. Upp vid åtta och duscha. Stryka lusse-linne. Packa kläder, det blir ju eventuellt ut imorgon efter Julstämningen. Jag skulle vilja lägga mig under ett varmt täcke och kika på snön utanför fönstret i Häradsbäck nu. Här är det bara regn. Men nu blir det sängen!


Jobba hårt och mycket

När jag var på kontoret idag högg Maxe mig och sa han: Såhär ska du sjunga nästa gång du står i studion. Och så tog han fram Beyonce Knowles i en långsam 6/8 och tryckte på play.
Bra var det! Men är det jag som ska vara så? Han tyckte tydligen att  det var för dålig kräm i sången i de live-demos som CJ spelade in för ett par veckor sedan. En tagning och Face it,  som jag sjunger själv på, var först. Yeah.
Men jag ska jag tänka om. Jag ska blow them away. Vad man än gör, förberred eller inte. Sjuk eller söndrig. Alltid till 100 procent. På med allt. Lägg hjärtat i det! Och attityden. Mer än jag någonsin gjort.

Ikväll hade vi julshow med treorna. Gick väl bra. Och det kom faktiskt lite folk!
Synd att inte fler engagerade sig tyckte jag, nu när de hade chansen. Men det är upp till dem! Men tack alla som var där och gjorde kvällen bra och fin. Och som hjälpte! Och ni behöver inte oroa er att jag får huvudet för fullt med saker, eller för mycket på mina axlar. Jag tål det! Ingen fara.

Konferencier-uppdraget i tisdags gick bara fint. Det var så roligt! Det är nog det jag vill. Och annat med, men det var enkelt. Avslappnande för mig. Och jag invigde mina nya skor! Det borde ju behövas konferencierer? Så mycket evenemang som folk har hela tiden. Ge mig uppdragen! Ska försöka ta dem själv. Synd att inte TK var där i tisdags och kunde ge lite feedback på mitt snack, det hade varit nyttigt.


CHICK JAYLORS


Jobbigt

Dethär med relationer mellan folk. Hur man uttrycker sig ibland. Vad fel det kan bli. Idag blev allt jättefel. Jag blir så arg, ledsen och frustrerad när jag jobbar med saker och det inte går framåt. Bara stampar. Och sen säger folk fel saker vid fel tillfälle och då tänder jag till. Varför har vissa människor en tendens att träffa ens ömma punkter, det som man avskyr mest med sig själv? Eller det som minst av allt behöver höra just då. Och varför tar man åt sig?

Jag är en klen person ibland. När nån blir arg och ryter i och jag inte har kanonargument tillbaka bara vänder min ilska. Och tårarna bränner bakom ögonlocken och ilskan rinner av mig som en snögubbe som smälter. Och jag känner mig bara tom inombords och allt som kommer är förtvivlad gråt. Och jag ångrar mig så och funderar över min person och mitt betéende. 

Jag måste bli bättre på att inte bara köra över folk som en ångvält. Bara för att få saker och ting gjorda till mina deadlines.  


Onsdag

Nu har Mauritzsson, efter många om och men, fått 2 bilder på oss som är högupplösta. Det är helt sansöst var saker och ting tar tid. Mycket i huvudet. Hoppas att han lägger på en rem med layouten, så vi hinner få tröjorna klara!

Affischerna är klara och Linus kommer med dem imorgon. Då ska jag tapetsera Torsås med Chick Jaylors!

Har fått tag på både Östran och Barometern nu i veckan också. Östran kommer och gör ett reportage imorgon kl 8.10 (Leif, min favvo) och Barometern skulle skriva om det, sa han när jag ringde. Lite mer gnällig där på Barran tyvärr, men bra att han skrev ner lite iallafall. Svårt när man får dålig kontakt med folk. Jaja. Jag gav honom massa info och sen ska jag skicka en bild på oss (Mogges) idag som han också kan använda. 

Och just nu sitter Ola och trummar för fullt, jag hoppas det går bra för honom. Mankan är det bästa!

Ikväll ska CJ träffa Mattias Gadd på TM och prata prylar. PA och sånt, han tycker vi ska skaffa ett eget. Men vi tycker inte det är läge för det just för stunden, då pengarna som vi har går till inspelning, merch och sånt nu innen Bones och allt. Men hon på NBV, studieförbundet, kan ju hjälpa oss att köpa grejer för de timmar vi "spelat in" under 2008. Men det måste bställas något innan årets slut, för sen ryker pengarna. Och hon kan inte betala tröjor och andra marknadsföringsgrejer, för det är inte vår "cirkel" beroende av. Trist, men det kan ju inte hon göra någonting åt. men vi tänkte köpa straplocks till gurorna och Ola snackade om en bastrumme-mic, så vi får väl se hur det slutar. Jag måste iallafall skicka in de sista listorna med närvaro till henne IDAG. Ska hem och göra det nu om 20 minuter. måste hitta min almenacka med, den har varit på vift sen igår och jag blir ett nervvrak.

Håller på och förbereda fredagens Julshow med 3:orna på Stage. Hoppas att det kommer nåt folk, morsan och farsan ska dit iallafall. Och Buddhes föräldrar. Så då blir de 4 iallafall. Höhö. Det kommer bli fräsigt! Och imorgon, torsdag, ska Stagekören har sin första julkonsert i kyrkan. Jag ska vara med och sjunga en låt a capella 4 stämmigt tillsammans med Louli, Jonas och Lovisa. Kommer blir så kul, perfekt akustik i kyrkan med!

Och på lördag är det Julstämning i Kalmarsalen. Jag ska sjunga Stilla natt som Lucia fick jag reda på i början av denna veckan! Och det bästa av allt är att jag får välja tonart själv. Mmm. Och så ska jag och Jonas köra till "Light a candle" som en annan tjej ur Tributekören ska sjunga. Och körlåtarna ska bli så kul att köra med, det är alltid så bra stämning! 

Men nu ska jag strax åka bussen hem och leta upp kalendern!



Tröjeländet

Kris med prylar och merch inför Bones-giget. Men idag är affischerna beställda! Äntligen.

Men tröjorna har det varit så många rundor med fram och tillbaka så jag inte ens orkar dra dem här. Nu är läget att Mauritzsson ska få bilderna som Mogge tagit och försöka fixa ett en eller två-färgstryck med en av Mogge-bilderna. Tillsammans med hans logga kanske det blir bra. Hoppas bara vi hinner. Tur att han är så trevlig iallafall, synd att han är så förbaskat dyr i drift. Vad ska man göra? Mankan sa att om vi ska göra tröjor ska vi göra det redigt!

Ikväll ska jag vara konferencier på Kamar teater. 20 ballader i sträck, så Ulla bad min komma och rajta upp stämningen lite. Så nu har jag köpt pepparkakor som jag ska käka. Och så ska jag prata om landsbygden och härma Carola hade jag tänkt. 

Stockholm!

Ja i helgen åkte vi ju till Stockholm! Och jag hann med tåg och allt fläng och kunde göra musikal på söndagen utan att komma försent. Så skönt. Jag satt på helspänn halva tågresan hem och bara väntade på att de skulle ropa upp att tåget tyvärr blivit försenat eller nåt. Men inget hände. Lättnad!

Det var alltså en födelsedagsfest med cabarét-tema. De hade hyrt en lokal ute vid universitetet, mitt i det värsta student-gettot. Bra ljus, bra scen och trevlig och duktig ljudkille som fixade fin medhörning till mig. Jag som brukar vara så kräsen, särskilt nu när jag inte kunde vara med på soundcheck heller.  Tyvärr var det inte så mycket folk, men de som var där var mycket entusiastiska! Roligt. BMJ började och sen spelade vi nästan direkt efter. När vi var klara vrålade och klappade folket efter mer så vi körde Fortunate sun och Sally tillsammans lite improviserat. Skitkul! Men jag måste peppa upp Adam på att köra lite stämmor, så jag slipper stå och doa enstämmigt...

Efter spelandet skakade vi våra lurviga på dansgolvet och Linus och Calle raggade garderobstjejer. Vi fick sovplats i en villa 300 m från spelstället. Det var någon sorts föreninglokal för naturvetenskapliga föreningen (?). Madrassen stank hundkiss och rök och det var skitkallt att sova med filtar. När jag, efter 3 timmars sömn, klev upp när klockan ringde vid kvart i 7, fanns det inget varmvatten. Så jag kunde inte ta en mycket efterlängtad dusch... Vad göra? Jaja. Jag tvättade av mig och klädde på mig och sen stack jag till närmsta tunnelbana. Åkte in till centralstationen och tåget som gick 8.20. Killarna sov till 11 och sen riggade de ner och åkte bil hem. Ola ringde vid åtta på kvällen och då hade de fått bensinstopp på E22 utanför Ljungbyholm.

Sammanfattningsvis var detta en lyckad helg och Calle sa att vi fick mycket positiv respons av både publiken efteråt och ljudkillen. Ljudnissen gillade att vi visste hur vi ville ha ljudet och inte var så veliga. Han tyckte vi spelade bra med! Det var kul att höra och Calle fick hans visitkort, så jag hoppas vi får jobba mer med honom!




Affischer och annat

Idag har jag sprungit på byn och satt up affischer för 3:ornas julshow på Stage den 12 december (missa inte!) och Bones-planscher inför den 27:e. Idag mejlade Linus bild på oss och text med det nya teckensnittet (som Johan Mauritzsson tagit fram) till en snubbe som heter Ingelsten. Han har gjort affischer till oss en massa gånger förut, billigt och bra. Men jag bryter lite på att Mauritzsson ville ha 1000 kr för jobbet han gjort med våra logor. Han har ju hjälpt oss förra året med grejer som vi inte betalat + detta nu. Men vi känner oss inte nöjda, Linus sa att han tyckte det var att slänga pengarna i sjön... Men jag vet inte. Vi måste pröjsa honom, så vad ska man göra? Det blir nog inte honom vi anlitar när det gäller layout i framtiden. Jag tror det finns bra folk på närmare håll som man kan träffa och kanske få det lite billigare. och bättre.

Nu börjar det dra ihop sig mot Stockholm! Repade idag, kändes fint. I övermorgon åker vi ju! Och jag blev skitnojig igår när det var rejält snö(o)väder på vägen hem från giget i Emmaboda. Jonas sa att han hört på nyheterna att det var tågförseningar i Stockholm idag också... Hoppas bara allt tågblask hinner försvinna till lördag och framförallt söndag, när jag ska åka. Jag ska alltså åka 8.20 på söndagen från Sthlm och enligt tabellen vara framme i Kalmar vid 12.53. Ett byte. Om nu tåget går i tid. Första musikalföreställningen börjar vid 15.00. Har jag otur är tåget så försenat att jag missar mitt byte och blir fast... funderar på att be pappa komma och hämta mig med bilen efter första resan. Men om det är snöstorm spelar det ju ingen roll, då får man ju köra jättesakta med bilen ändå. Men hoppas för allt i världen att allt ordnar sig.

Känns så roligt, det är nästan lite turnépremiär, om man inte räknar med Rocknight som vi körde på Stage för ett par veckor sedan. Men det var ju här hemma, nu ska vi äntligen ut på vägarna! Spännande. Calle har fixat buss och sen ska de ha en bil med. Jag tar ju mig både upp och hem med tåg. Lite trist att sitta själv på tåget... skulle varit roligare att sitta i bilen och snacka skit. Men så är det ibland. Slipper ju tjabbet om vilken musik vi ska lyssna på ;)

Sa till Classe idag att det är motigt nu. Men turnéprojektet. (Vi hade ju projektarbete-tid på förmiddagen) Just med gig-sökandet, att det går så hemskt trögt. Kändes skönt att säga det, så är det lättare att resa sig och tagga till när man fått prata lite om det. Känns som jag bara försöker och försöker men hur i hela världen jag än bär sig åt får vi ändå ingen napp. Suck. Frustrerande. Kämpa på!

Var inne på Euronics igår. Skulle se om kameran gick och laga, men han sa att det inte var lönt. Typiskt. Får en nyare, bättre för samma pris. Får väl önska mig en ny kamera i julklapp då.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag upp vid 7 och duscha och sen till Stage-kören vid 8.10. Roligt! 
Kom-ihåg-listan fredag:
Ringa Anita Hagström
Ringa om änglavingar till musikalen
Planka "First Christmas without you" till Niklas, Adam och Albin
Ev. ringa tidningarna om Chick Jaylors och The Bones 27 december
Gå ett affisch-race till i blomsteraffären, frissan och lite annat som hann stänga idag
och så lite vanliga lektioner på det. God natt!

Lyckat

Det gick bra i Emmaboda igår! My grown up christmas list var magisk och när vi gick på med Roobits blev tanterna i gasen och efter ett par låtar kom de upp och dansade. Helena och Charlotte från Stufvenäs var där ända tills det var slut, så nu återstår att se vad de tyckte om det... Vi är iallafall jättenöjda och det blir mest synd om dem ifall de säger nej tack, mohahah!

Fick hem klänningarna från ASOS igår också! Fina! Min var något stor, men jag tänkte man kan sy in den ett snäpp i sidan. Kan be mormor göra det. Har med mig dem till skolan idag så att Lovisa kan prova sin. Louli är hemma med feber idag, tur att hon inte klappade ihop igår! Stackarn. Hoppas hon kryar på sig.




Idag har vi varit på möte


Måste fixa ett par silverpjucks med platå! De där blir för mesiga. Men jag
hoppas folk ser att jag är Agneta fast jag har de där svarta skorna...



Pojkarna posar. Jag tycker bilderna blev fina! Fler kommer såsmåningom!
Det som är synd är att det blir så värdelös upplösning här på bloggen.
Mycket bättre egentligen, såklart.

Möte var det ja. Med Stufvenäs.
Det gick ganska ok. De var inte helt medgörliga, det är ju ekonomin och det som är knepigt. Att bestämma hur man ska lägga upp det. De verkade också lite nedvärderande sådär, verkade som de inte trodde vi var särskilt bra. Ett gäng elever liksom, kan det bli proffsunderhållning av det? De ville gärna se oss in action... så vi bjöd in dem till Emmaboda imorgon. Är ju där med Roobits denna veckan och spelar i Folkets hus. Så imorgon gäller det! Vi ska visa dem vilka de har att göra med och hur kvalitén är på oss och våra pojkar! Lovisa och jag blev så laddade idag efter vi klivit ut från Stufvenäs dörrar, vi är så laddade. Det slog ju oss att vi inte har något att förlora!

Stufvenäs undrade om vi hade tankar på andra ställen o då sa jag att visst, vi har några andra ställen på tapeten, men att de kan få första tjing om de vill. Men att det är upp till dem, vi är inte beroende av deras samarbete, för passar det inte så kan det vara! Det ska de veta.

Funderar på det med pengarna med. Det bästa hade varit om vi satte en klumpsumma. 10 000 kr och sen ingår allt. Ljud, ljus, tekniker till det och kläder, resor och hela kitet. Det skulle vara enklast för dem. Vi måste bara göra en budget och se hur mycket vi behöver ta för att vi ska få runt allt.

Men lite gnälliga var de. Kändes inte riktigt bra, men det hade ju kunnat gå mycket sämre. Det lossnade lite sista kvarten, så nu gäller det bara att övertyga imorgon. Som sagt, vi har inget att förlora!

Peter Lejon på Barometern skulle också komma förbi imorgon och det känns ju jätteroligt med!

RSS 2.0