Melodifestivalbilder del 2


Samling innan allt började. Smink och hår klart!


Lovisa och Jonas spexar.


Felicia och Evelin.



Lite rekvisita som vi hade i Greenroom.


Sara och Michelle dansade.


Mattias äter jämt... sminket ser helt galet ut i dagsljus!


Duktiga Jenny i ettan.


Bim var på plats!


Ola såg fundersam ut.


Jenny och Anja i tvåan körade på AC´s låt.


Melodifestivalen 2009


Vi peppade upp till tonerna av Caj Karlssons senaste platta...




Adam på soundcheck.


Lovisa.


Vi körde hippie-bohem-tema på "Andas ut". Måste göra nåt åt den 4 cm
långa utväxten nu...




Linus var pepp.


Och Cassie hade kvällen längsta lösögonfransar!

GRATTIS till Sara, Le Maine (mest till Tove Blum) och Tove H som vann! Alla tre mycket välförtjäna. Nu får jag vara med och spela in kör, roligt! Enligt rykten fick Chick Jaylors och Budji fina publikröster, vi tackar och bockar. Det har varit en fantastisk Melodifestivalvecka!

För er som missade alltihop eller helt enkelt inte kan få nog, ligger hela kalaset uppe på Stage4you´s hemsida.

Krogshowen den 16:e är spikad!

Ja, nu har vi får klartecken från matfirman att allt är okej. Det kommer bli en pangshow och tjusig trerättersmiddag den 16 maj! För er som inte har bokat vill vi bara säga att nu rullar biljettförsäljningen på... nu är det över hundra förhandsbokade och vi räknar med några till i början på nästa vecka. Det är så roligt! Nästa vecka drar repandet igång på allvar, nu är det bara 3 veckor kvar tills det är dags.

Annars har det varit en mycket stressig dag, jag har rört till det kraftigt. Viktigt att säga nej ibland. Ska nog skriva en låt om det föressten... I morgon är det episod 3 av Melodifestivalen på Stage, jag ska köra på 6 låtar och leada på en tillsammans med Budde och Linus. Ikväll körde 2:orna och jag och Tove Blum var konferencierer. Och Toves låt "Dolls" vann tävlingen! Så välförtjänt, låten är kanonbra och Le Maine gör den supersnyggt. I morgon ska jag upp vid nio och gå direkt till Tempo och fylla på mobilen. Laddade med 100 kr för 3 dagar sen, men de är redan försvunna... förbaskat dyrt att ringa nummerupplysningen tydligen.

Nu ska jag sova efter en lång och hård dag. Tack och Godnatt!

Fattig student

MUMMA

Så snygg att jag vet inte vad. Gina har verkligen bytt upp sig!
Men jag är luspank. Fick låna 250 spänn av morsan, så jag kan handla sprayfärg och serpentiner till melodifestivalen. Ska in till Kalmar och fixa det i morgon. Melodifestivalen på fredag kommer bli kanon! Och på lördag också, det är massa bra låtar! Torsdagskvällen har jag tyvärr lite dålig koll på. Men den blir nog med bra, Albin ska vara med och vara konferencier! Det värsta är bara att jag har blivit så förbaskat hes. Skit! precis nu, helt perfekt tajming. Huvudklangen är helt borta, bara väs kvar. Blir till att knipa käft hela dagen i morgon!

Han på Gerds mat har inte hört av sig idag. Jag ringde honom igår, och han skulle ringa upp mig idag, men jag har inte hört av honom. Mystiskt. Men då har vi ett par dagar till på oss att ragga kunder kanske...

Min kamera pajade idag också. Yes. Och min jacka är borta, när jag skulle åka hem idag hittade jag den inte. Skinnjackan med, den som jag använder jämt. Phuu. Nu ska jag dricka te och gå och lägga mig tidigt!

Krogshowsupdate

Idag har jag haft dåligt flyt med företagen. Har inte hunnit få tag på alla, men flera sa nej för de inte kunde. Samhalls 300 personer nej, Gullabo däckfynd nej, vårdcentralen nej, bonden nej... De flesta tackar nej för att de ska åka till Göteborg och springa Göteborgsvarvet. Dålig tajming där. Men det ringde en privatperson idag och bokade 4 biljetter! Nu har vi 85 personer klara. Känns helt idiotiskt att kasta in handduken nu. I morgon ska vi stämma av med Gerds mat och Cafe och antagligen bangar de ur. Jag ska ringa Möre Golfkrog och Lasses matservice och fråga vad de kan göra åt saken. Man måste som sagt försöka med allt. Kan hända att vi spräcker 100-strecket i morgon om vi har tur. Om brandmännen, plåtfirman och Smycka bokar. Hoppas, hoppas!

I går repade killarna på "Ohlala jag vill ha dig" med Uffe Lundell. Det kommer bli skitbra! Jag och Louli visade Lovisa dansen till "I will Survive". Och Singin in the rain-dansen har jag gjort helt färdig nu. Skönt. Men det är mycket kvar.

Överhuvudtaget är det mycket nu. Maj kommer bli ett evigt elände... Maj 2008 var den bästa månaden på hela det året. Vi gjorde massor med roliga saker! Grillade, gigade och njöt! Maj 2009 kommer antagligen bli den värsta månaden på hela året. Jag kommer vara tvungen att begrava mig i plugg och mellan passen repa krogshow... rapporten om projektarbetet ska vara inlämnad redan 4:e maj och vi är ju mitt uppe i det. Helsvårt att skriva en rapport då. Man har fullt upp med att rigga med själva arbetet, sen vill de att man ska skriva en rappor tom det också samtidigt! Uffla. Men vi får skyll aoss själva som lagt projektarbetet så sent på våren. Klantigt där. Sen är det franska, ett stort naturkunskapsarbete och ett körkort som ska tas. Det börja brinna i knutarna nu! Bäst att jag går och lägger mig om jag ska vara som en människa i morgon och orka göra allt som jag måste.

God natt vänner!

Melodifestival 2009

Idag drog vi igång kalaset! Jag och Tove planerade konferenciersnacket till fredag, riggade med medleyt som vi ska ha, jag ringde lite om sponsringen. Det ska bli så kul! Men oj vad vi har att göra. Och det kommer bli kanon. Ring och boka biljetter på biblioteket i Torsås!

Men dagen började på värsta möjliga sätt. Jag skulle klivit upp vid kvart över 6 för att hinna med 7-bussen till Söderåkra. Där skulle Mats hämta mig och så skulle vi ha min förhoppningsvis sista körlektion. Och Mats var på plats vid parkeringen vid Brobacken, jag låg hemma i sängen och vaknade inte förrän vid 9. Katastrof! Batteriet till mobilen verkar ha kollapsat inatt, så den ringde helt enkelt inte. Usch, jag hatar att börja dagen så. Jag försover mig mycket sällan men när det väl händer mår jag illdåligt. Som tur var slapp jag betala körlektionen, eftersom han faktiskt glömt mig en gång! Tur det...

Söndag kväll och hyllning

Söndag kväll. Slut på påsklovet! Har inte hunnit göra häften av vad som skulle blivit gjort. Jag har minnesluckor och minns inte var lovet tagit vägen. I morgon tidigt och ha körlektion. Förhoppningsvis min sista. Tänker boka uppkörning i morgon med, nån deadline måste jag ju ha! Sen är det Melodifestival-vecka på Stage, det ska bli roligt! Jag ska vara konferencier på fredag då tvåorna tävlar. Jag och Tove Blum. Så tors-fre-lörd är det Melodifestivalen 2009, biljetter förköpes på Biblioteket i Torsås! Till veckan får vi också reda på hur det blir med Diamonds. För att boka biljetter dit, ring 0709-691811.

Det är tungt nu. Idag har jag haft sån ångest, det var inte ens roligt att sjunga. Men nu ska jag iallafall sova och hoppas att det känns bättre i morgon. Att jag är lite mer taggad på att hugga tag i alla "måsten".

Måste bara ge ett litet utlåtande om Caj Karlsson i Kalmarsalen i fredags. Eller en hyllning skulle man kunna säga. Det var magiskt. Jag blev så otroligt imponerad av Linus Norda. Vilken röst! Och vilken scenspråk. Jag tror jag svimmar av. Det känns kalas att vi fått honom till Stage, och jag trivs så bra på hans lektioner! Och Oskar spelade ett solo som inte var av denna världen. Sen hade Caj med sig en saxofonist, kvinnlig, som var kanonduktig. Även hon körde ett helt makalöst solo. Ida Seve var med och jag hade visst glömt hur bra hon är. Hulabula. Sen var det underbart att få se och höra Glössner in action igen.  Och Caj är en mästare. Vilka låtar. Vilka texter! Och Cookies n Beans. Och Stefan Sundström! Ja, ni hör ju bara. Jag tycker riktigt synd om er som missade denna magiska afton. På riktigt.

Nu ska jag sova och i morgon. Då ni!

Biljetter och affisch






Tack till Johannes N och Nikko för hjälpen!

Nu mina damer och herrar är vi på upploppet. Jag ringde ett gäng av företagen som fått info och några av dem sa nej direkt. Tjurisar. Mest synd om dem, med tanke på vad de missar... Men några var fortfarande på, men hade inte hunnit/glömt ta tag i det. Så de skulle göra det, så skulle jag ringa igen på måndag. Men det är ändå tveksamt om vi har 150 bokningar på tisdag i nästa vecka. Om inte Emmaboda kommun är på vill säga, undrar om Lovisa fått nåt svar från dem. Sen ringde jag Samhall med 300 anställda och han skulle kolla på det. Det hade varit livets lycka om de tackar ja! Det skulle vara det jag önskar mig mest. Och om allt nu går i stöpet får vi helt enkelt ringa ett gäng andra cateringföretag och se om de kan göra något åt saken. Man måste försöka med ALLT innan man tänker tanken att lägga ner!

Sen var jag nere på Bergkvara Hamn och Stufveri, men där var det ingen på kontoret idag. Gjorde även ett besök på Vågens second hand för att leta bord till "I got life", så Niklas får nåt och dansa på. Gick sådär, det fanns mest lägre bord. Typ soffbord. Och matborden var vingliga, men det kanske byggprogrammet kan fixa? Å så har jag hittat en massa snygga klänningar på Gina, till scenkläder. Ujujuj.

Annars är lovet... tajt. Har slappat lite för mycket i påskhelgen, så nu har jag massa att ta igen. Men i morgon kväll blir det grill på Dalskär, fredag Caj i Kalmarsalen och lördag kväll blir det födelsedagsfest för Sabine! Så jag har ju saker att se fram emot efter stressiga dagar. Nu ska jag köra en vända med trafikkunskap. Och upp med tuppen i morgon! Tjotjo!

Glad påsk!





Idag har jag varit runt på byn och satt upp fler affischer om krogshowen. Så skönt att cykla runt i solskenet!
Mycket i huvudet, igårkväll vid kvart över ett hade jag fortfarande inte somnat för det bara forsade adrenalin i kroppen. Det är så många idéer i min skalle och jag vill så mycket att jag ibland inte kan slappna av... men idag har det varit en skön öch lugn dag. Jag har övningskört en del med och igår var morsan och jag inne i Kalmar och fick-parkerade. Nu kan jag det!

Muck 2006




Såhär såg det ut för 3 år sedan, när jag slutade nian. Snart är det dags för student! Det känns overkligt. Nu är det snart på riktigt.

Företag och showfunderingar

Igår letade jag fram "Min soldat", framförd av Ulla Billquist. Hon gör den bra! Jag ska med göra det hade jag tänkt.... med Adam på acca. Jag tänkte börja uppe på ett podie, sen får Niklas och Ola illustrera soldaten med för stora skor och oklippt skägg.
Och "Diamonds are a girls best friend" ska vara a capella. Lovisa ska sitta på en gunga i glitterstass. Och Jonas ska lägga på snyggaste lyx-reverbet så det blir sådär magisk stämning. Publiken har precis käkat förrätten. Efter halva första versen kommer Louli och jag in och doar, så blir det vackert trestämmigt. Sen avsluitar vi unisont. Mumma!

Dessa företagen har avrit intresserade av att komma den 16 maj. Alla har fått info skickad till sig, eller har jag gjort ett besök och berättat om evenemanget.

Smycka
Guldbolaget
Blomlöfs rökeri
Tandläkaren i Torsås
Larssons plåt
VM Snickeri
Liljas bil
Emmaboda glas
Södra Timber i Långasjö
Nils Hanssons bondgård
Gullabo Däckfynd
Beco Gräv & Schakt
Handelsbanken i Torsås
Räddningsstationen i Torsås
Ådholmens golv
Berglunds trafikskola
TBAB Torsås Bostad
Torsås Bilservice (Mekonomen)
IOGT-NTO i torsås
Kreab
Åstedts el
Söderåkra församling
Malin Sigfridsson (tjejparty)
Bergkvara Hamn och Stufveri -  har ringt dem, ska göra ett besök på tisdag

Sen är det väl ett tiotal som sagt nej direkt.
På tisdag, efter alla eländiga helgdagar, ska jag ge mig på Kalmars alla trafikskolor, Mellströms bil, Ge-Pe´s elektronikservice, Samhall, föreningen AKTIV och Schakt och transport. 

Ge mig sommar nu!


Biljetter och radio

Idag fick jag SMS av en som ville boka biljetter. Inget företag jag känner till sen innan, har nog inte ens mailat dem... 4 biljetter till bokade med andra ord! Idag fick jag även klartecken att Radio Kalmar är intresserade av att vi kommer in och berättar om krogshowen i direktsändning. Skoj! Sen har jag satt upp ett par affischer till och Nikko har hjälpt oss med att fixa biljetter.

Mycket praktiskt prat kring krogshowen i denna veckan, men jag är tvungen att dokumentera allt som händer. Och nu händer mycket! I påsk blir det ändring, då jag kommer ha lite mer tid att skojsa till det lite på bloggen.


Andra bokningen!

4 personer till idag! Mekonomen bilverkstad i Torsås. Fin rättelse i Östran idag också, ang missförstånden i gårdagens tidning. Tack Leif! Nu ska jag ha sånglektion, sen ska jag och Lovisa till Barran.

Första bokningen!

Idag ringde lärarna från Lindås och bokade 22 platser på krogshowen den 16:e! TJOHOO!
Reportage i Östran idag med, misslyckat tyvärr då hon reporten måste missuppfatatt alltihop. Hon skriver att det är ÅK 3 på Stage4you som sätter upp krogshow. Låter som om hela klassen är inblandan. Och sen står det att vi ska spela dansband. Jag fattar inte hur hon kunde missuppfatta allt så fruktansvärt. I morgon ska vi till Barometern och intervjuas, då ska vi verkligen var övertydliga så det inte blir några missförstånd.

Affischerna är klara också, har börjat tapetsera Torsås i helgen. Nu är det 2 veckor kvar till deadline, GO GO GO!

RSS 2.0