Turnéplan BMJ & CJ

6 december Stockholm
20 december Perstorp
25 december Emmaboda (Hotell Amigo, bodegan)

3 gig. Känns bra. Det är sjukt svårt att få spelningar utan insiders! 

Vi ska ju ner till Perstorp den 20:e så vi tänkte försöka greja lite fler skåne-gig när vi ändå är där nere. Eftersom han i Perstorp ger oss gage och reseersättning, så kan vi ju spela på ett par ställen till utan pröjsn när vi får så bra av honom.

IDAG
Ola ringt Blekingska nationen om gig den 19:e december. Han var lite gnällig, så vi mailade bandbokarutskottet med världens bästa erbjudande: spelning i utbyte mot käk och att vi skickar ner affischer nästa vecka om de är intresserade. Får väl se om det är någon stake i dem, det är ju världens bästa deal om de kan fatta det!

Ringt ett annat Wickmanska och frågat om gig den 18:e december på deras avslutningsparty. Skickat mail till dem med info och presskit och de hörde av sig  på mejl! Han var jättepositiv och vill ha oss! Vi ska ta det med alla i eftermiddag (eller imorgon) och se 18:e är ok. Tjohooo! Måste bara fixa 19:e också...

Har skickat meddelande till Midnight Rock i Halmstad på deras hemsida. Hittar inget telefonnummer till dem tyvärr... (har mailat presskit till dem innan). Föreslog 17:e, 18:e eller 19:e december när vi ändå är åt det hållet. 

Jag mailade Totte på Kulturbolaget o han skulle kolla på myspace och höra av sig vid intresse. Jaja. Han svarade ju på mailet iallafall.

Jag har mailat Denis på garagerock. Har mailat hennes kollega Sara innan, men såg på deras myspace nu att hon inte kunde få kontakt med sin mail för hon var tydligen utomlands. Så jag gjorde ett nytt försök till Denis.

I eftermiddag ska vi göra Stockholmsruschen med Freddes kontakter! NU ELLER ALDRIG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0