Veckan i bilder

Dålig uppdatering på senaste, har varit mycket på schemat... men här kommer lite bilder från den senaste veckan iallafall! Sen kan jag meddela att Chick Jaylors köpt 7 SM57 och ca 25 kablar, både tele och XLR och en sladdvinda för 5500. Bra deal. Nu ska vi bara ha clips så vi kan knipsa fast dem på trummorna... och kanske något litet stativ till gitarrstärkarna! Wohooo!

Sen ska Ola köpa trummor imorgon av Kung Jaime som lägger en hel platta på en dag, och Mankan behöver inte flytta ett slag... så på söndag bär det av till Lund!

Men nu är det strax sleeping time, men först...

Fredag för en vecka sen...
Chick Jaylors spelade i Borgholm.



Varmt och svettigt. Mattis slängde skjortan när vi väntade på bussen.


Vi fick käk och Linus svullade mest, som vanligt!


På lördagen träffade vi BMJ på Stage, de grejade i studion. Fidde trummis är med för första gången i denna bloggen!


Vi åkte in till stan för spelning på The Rock. Men vi fick vänta en timme på stationen, GCM var segare än vanligt. Träffade den här gamla trevliga mannen och pratade musik...


Rickenbacke, jag och Linus i mörkret. The Rock, innan giget.


Giget gick fint, men vi gick inte på förrän strax efter ett, så man var ju lite mör sådär... Särskilt eftersom ölen måste vänta tills efteråt.

I tisdags var det dags för 60-talsbandet att göra entré med det nya namnet: The Roobits! Och Niklas började förberedelserna med ett dopp i den lilla hamnen bakom Strand hotel... (klicka för större) Han fick låna mina hotpants till badbrallor! Och Adam hade sin Golden Lady med sig, dagen till ära. Calle var koncentrerad och Louli fnissade.

  
 
  
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0