SHOW!

Nu kommer första riktiga inlägget om showen vi ska göra! Här följer lite korta utdrag ur vår projektplan. Hela projektplanen är mejlad till Classe. 
MÅL
Vi ska göra en krogshow/show likt Wallmans salonger med mat och sedan underhållning i olika sjok. 
Syftet med att göra detta som projekt är att få en bredare inblick i detta med att göra en show helt från början, från idé till klar föreställning. Vi vill se och göra alla moment och inte bara slutprodukten, som vi är vana vid. En pangshow som vi vill ha den!
--------
Showen ska som sagt ske i sjok mellan käket. Vi har gjort en tankekarta med några idéer som vi har börjat spåna på och saker som vi vill att själva showen ska innehålla, och det är väldig "spåniga" saker än så länge. Både tema och speciella låtar eller grupper:

Musikal (kanske ett medley eller att ett av sjoken är musikallåtar)
Tuxedo Juction (inledning?)
Killarna (att utnyttja dem när de är där, eget nummer med dom? inte bara kompa oss)
Blås (kanske hyra in några/någon blåsare?)
Andrew sisters
Låna in 2 tjejer till. Tema med oss 5 tjejer, dans?
Tidsepoker (kanske ett sjok med 70-tal?)
Genre (Rock´n roll, disco, jazz? blanda eller som tema i ett par låtar)
ABBA-tema 
För att repa in låtarna bra tänkte vi ta hjälp av ensemble-lärarna. Kanske ha 4 veckor ensemble med de inblandade för att få tips om arr osv. 
 
----------
På måndag ska jag och Lovisa spåna vidare och försöka reda i vart vi ska vara. Om det blir Stufvenäs. Sen måste vi bestämma namn och sättning! Pepe´s fik är vårt stamhak och där sitter vi och svullar wienerbröd och funderar :) Det ska bli skönt att dra igång igen efter en veckas uppehåll, jag känner att det andra projektarbetet med turnén har varit i fokus och tagit tid den senaste veckan. Men nu kör vi, Lovisa!

Jag och min kompanjon efter Stevie Wonder förra helgen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0