Krogshowen planeras för fullt

I dag har Lovisa och jag grejat med budgeten. Han på Gerds mat har inte hört av sig till oss än, trots att jag ringt och påmint honom och det var 3 veckor sen vi var där på möte. Han hade iaf ringt Ulla fick vi reda på idag, verkade som han var orolig att det inte skulle gå runt och att vi inte har någon plan. De måste veta säkert, ca en månad innan, att det blir 150 personer eller mer för att inte gå back. O det förstår vi så klart och det är helt ok, bara sätt en deadline gubbe! Vi kan ju inte börja förrän han tagit sig i kragen. Är jag bara naiv eller kallas det optimism och framåtanda? Målmedvetenhet eller dumhet? Det kanske inte kommer en kotte. Men vi kommer jobba asset av oss för att få dit folket. Jag och Lovisa kommer ragga folk så de har aldrig sett på maken, vi är taggade att satsa stenhårt på promotion! Blir så irriterad att han inte tar det direkt med oss istället för att ringa Ulla och be henne snacka med oss! Men han sa att han skulle ringa oss i dag eller i morgon, så nu vill det bara till att han gör det med.

Sen funderade Ulla och han på alkoholrättigheter med... vi har ju haft som plan hela tiden att det ska gå att få ett glas vin till maten. Men Ulla och han på Gerds mat verkade tycka att det kanske är onödigt en kväll i maj, skillnad om det varit ett julbord, typ. Det kostar 3000 kr, men enligt våra beräkningar vi gjorde klara i dag kommer det att funka.

Men sen dök det upp ett nytt problem i kväll. Fick reda på genom Linus mamma (tack snälla Annika för att du är så uppmärksam!) att lördagen den 23 maj också är datum för riksfinalen i Musik Direkt som i år äger rum i Uppsala. Chick Jaylors ska ju tävla och satsa stenhårt på att komma till riksfinal, hemskt dumt om det blir samma helg. Det går ju inte! Men samtidigt är vi ju inte vidare än. Annars måste vi tänka ut et nytt datum i morgon. Det är så svårt, för det är så tjockt med grejer i maj med bal och Louli och dom har sitt projektarbete där nån gång med, så det kanske blir krabbigt att hitta en ny dag. Måste prata med Lovisa i morgon om hur vi ska göra där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0